Házi vízmű hidrofor szivattyú

42 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
öntözés

Leírás

Leírás
Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra.

A Broman Autojet 100S vízszivattyú egy nagy teljesítményű vízszivattyú, amelyet arra terveztek, hogy széles körben használható legyen. Ennek az önfelszívó centrifugálszivattyúnak a névleges teljesítménye 2 lóerő, a maximális szivattyúzási teljesítménye pedig 60 liter/perc.

A Broman Autojet 100S vízszivattyú erős golyóscsapágyas villanymotorral van felszerelve, amely megbízható és állandó szivattyúzási teljesítményt biztosít. A szivattyúfej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a korróziónak és a kopásnak.

A szivattyú integrált nyomásszabályozóval és nyomáskapcsolóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a vízszivattyúzási igényektől függően automatikusan működjön, indítva és leállítva. Ez a funkció kiváló választássá teszi ivóvíz szivattyúzási alkalmazásokhoz otthonokban, lakásokban, kereskedelmi vagy ipari épületekben.

A Broman Autojet 100S vízszivattyú maximális ürítési magassága 48 méter, ami azt jelenti, hogy nagy magasságban is képes vizet szivattyúzni. Ez ideálissá teszi az épületek felső szintjén lévő vízellátási alkalmazásokhoz vagy más olyan alkalmazásokhoz, ahol magas ürítőmagasságra van szükség.

A szivattyú túlmelegedés és túlterhelés elleni védelmi rendszerrel van ellátva, amely hosszú élettartamot és biztonságos használatot biztosít. Önfelszívó képességgel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kézi beavatkozás nélkül is elindíthatja a vízszivattyúzást.

Összességében az Autojet 100S szivattyú kiváló választás azok számára, akiknek nagy teljesítményű és megbízható szivattyúra van szükségük a víz szivattyúzásához számos alkalmazásban, beleértve az ivóvízellátást, öntözést, kereskedelmi vagy ipari alkalmazásokat. Percenként 60 literes szivattyúzási teljesítménye és 48 méteres maximális nyomómagassága alkalmassá teszi a legtöbb vízszivattyúzási igényre, és kedvelt választássá teszi az épülettulajdonosok és a gazdálkodók körében.

Jellemzők:

Teljesítmény: 1800 W
Teljesítmény HP: 2 LE
Függőleges elmozdulás: 48 méter
Vízszintes kisülés: 480 méter
Liter/óra: 3600 L/Ó
Medence űrtartalma: 24 liter

Utánvéttel is tudom küldeni

Futárral történő szállítás megoldható

1 munkanap a kézbesítés,
az érték biztosítva,
és nyomon követve!

Kérem nézze meg további hirdetéseimet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147788242

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
to-da

TO-DA GÉP TEAM KFT

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn