Elektromos hordozhato rehabiitácios szobakerékpár

45 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Házhoz szállítva is megrendelhető utánvétel szállítási díjjal 49990 Ft-ért ez a hordozható elektromos,automatikus hajtásu motoros,távirányítós multifunkcionálisan használható mini szobakerékpár.
Személyes átvétellel: 45990 Ft.
Alkalmas a lábak és a felsőtest otthoni erősítésére,a mozgásrendszer edzésére,valamint a szív és a vérkeringés támogatására.Motoros működés,nem igényel nagy erőfeszítést.Használható ülve vagy fekve.Nemcsak előre,hanem hátrafelé,visszafelé is tekerhető.12 állítható sebességfokozatok közzül választható.Ezzel a kerékpárral megtehető az,amit a normál szobakerékpárral nem tudunk megtenni...Mégpedig az,hogy a kezünkkel is tudjuk tekerni a pedálokat megfogva, ha az asztalra van téve.Igy a felsőtestet így tudjuk erősíteni vele.Programozható edzési idő: 1-15 perc.LCD kijelzővel és távirányítóval ellátva,mely kijelzi a sebességet, a gyakorlási időt, a megtett távolságot, és az elégetett kalóriákat.Nagy teljesítménnyel ellátva.
Kis súlyú,kisméretü,hordozható, bárhová elvihető. Ezt a komoly,profi elektromos szobakerékpárt,melyet nem csak fekvöbetegek,mozgásképtelen betegek,de egészséges edzeni kívánó személyek is használhatják.Különlegessége hogy ülve és fekve is lehet használni.Akár ágyon fekve,ágyon ülve,fotelban,széken ülve lehet az alsó testet lábakat, combokat csípőt erősíteni,vagy asztalra téve a felsőtestet, A karokat,a vállakat,a hátat edzeni.Ezzel edzhetnek az egészséges fiatalok,és az idösek is,de a mozgásképtelen ágyhoz kötött,lebénult,vagy legyengült betegeknek nélkülözhetetlen!Ennek a használatával szinte,még gyogytornára sincs szükség egy ágyhoz kötött betegnél.Pozitív hatásai:
-Erösiti az izmok állapotát
-Megelőzhető az izomsorvadás
-A sorvadt izmok felerősíthetőek, életre kelthetöek vele
-Javítja a keringést
-Stabilizálja a vérnyomást
-Jó hatással van a szívre,a stresszre,az álmatlanságra,az alvászavarokra
-Rendszeres használatával megszűnik a székrekedés
-Jó hatással van az érszükületre,a cukorbetegségre,a prosztata bántalmakra
-Rheumás megbetegedésekre
-Nem csak az alsó test izmai,de a felsőtest izmai is kondicionálhatoak a segítségével.
Ellentétben a többi mini szobakerékpárral ez hálózatról működik.Természetesen áram nélkül is használható! Többféle program beállítás,vagy automata program, vagy manuálisan, erővel is hajtható. (vagy hajtjuk a lábunkkal, vagy viszi a lábakat a motor, nem kell hajtani).Gombnyomásra forgásirány váltás,ezzel hátrafelé is lehet hajtani.Rehabilitációs célra lábra és kézre is kifejezetten alkalmas! Kezelése egyszerű, nem igényel szakértelmet! Fekve, ülve,akár ágyban is használható.Mozgásképtelen vagy lebénult láb,vagy kar rögzíthető rajta, lígy nem csúszik ki és az a végtag is tudja hajtani a kerékpárt.Használata rendkívül biztonságos.Tulajdonságai:
-Levehető távirányítóval
-Motor teljesítménye: 70W
-Súlya: 5,5 kg
-Mérete: 46 x 46 x 28,5 cm
-Digitális kijelzés
-Automata és beállított programokkal.
Nulla hat húsz 422 95 78

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149428537

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn