Elektromos ág- és zöldségaprító, 2800 W, 2800 ford./perc

33 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 25., 10:17

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
szecskázó

Leírás

Az AMF2800 Atika alapvető biztonsági funkciókkal készült, mint például a túlterhelés elleni védelem és a gyorsleállító rendszer vészhelyzet esetén. Ezek a tulajdonságok biztosítják a biztonságos működést és megakadályozzák az esetleges baleseteket. Ezenkívül az ergonómikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség minden korosztály számára hozzáférhetővé és kényelmessé teszi ezt a berendezést.

A robusztus felépítés és az AMF2800 Atika aprító gyártása során felhasznált kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a kivételes megbízhatóságot. Az ilyen berendezésekbe való befektetés gyorsan megtérül teljesítményének és tartósságának köszönhetően, így a felhasználók sok éven át problémamentesen üzemelhetnek.

A saját kertjüket gondozó lakástulajdonosok számára az AMF2800 Atika nélkülözhetetlen segítség. A fák és cserjék kivágásából származó gallyak, valamint a száraz levelek finom komposzt- vagy mulcsanyaggá alakítása nagymértékben leegyszerűsíti a növényi hulladék kezelését.

A tereptervező szakemberek értékelni fogják ennek az aprítógépnek az erejét és hatékonyságát. Az a képessége, hogy nagy mennyiségű növényi anyagot tud rövid időn belül feldolgozni, ideálissá teszi nagyszabású munkákhoz, így időt és erőforrásokat takarít meg.

Az AMF2800 Atika egy forgó pengék rendszerén alapul, amelyek vágják és aprítják a betáplált anyagot. Az erős motor biztosítja az állandó forgási sebességet, lehetővé téve a penge hatékony vágását a legvastagabb ágakban is. A felaprított anyagot a speciális kukába gyűjtik, ahonnan közvetlenül a kertben vagy komposztálásra lehet felhasználni.

Az AMF2800 Atika elektromos ágak és növényi törmelékek aprítógépe nélkülözhetetlen felszerelés mindenkinek, aki hatékonyan szeretné kezelni a növényi hulladékot a kertben. 2800 W-os teljesítményével, nagy gyűjtőkapacitásával és robusztus felépítésével ez az aprítógép kivételes teljesítményt és hosszú távú tartósságot kínál. Legyen szó amatőr kertészről vagy professzionális tájépítőről, az AMF2800 Atika segít abban, hogy a növényi törmeléket értékes anyaggá alakítsa kertje számára, hozzájárulva a tisztább és egészségesebb környezet kialakításához.
Műszaki adatok
Brandi
Attika
Ág átmérője
45 mm
Gyűjtőkosár térfogata
61 L
Súly
24 kg
Tápfeszültség
230V/50HZ
Erő
2800 W

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148658996

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn