Drive Devilbiss Oxigénkoncentrátor Nincs szükség oxigénpalack ra

60 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Eladó a képen látható oxigénkoncentrátor keveset használt áron alul. Németországban vásárolt, új ára 1300 euró volt

Az új 525KS - fekete kiadású oxigén koncentrátort a Drive Devilbiss fejlesztette és szerelte össze az Egyesült Államokban, Pennsylvania-ban.
A legmagasabb minőségű készülékek előállítása kulcsfontosságú a Devilbiss Healthcare számára. A legújabb Compact 525 oxigénkoncentrátumot úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen a betegek magas igényeinek és a szolgáltatókkal szemben felmerülő költséggel kapcsolatos kihívásoknak. Minőségi célkitűzéseink melletti elkötelezettségünkben új gyártási folyamatokba és innovatív gyártási technikákba fektettünk be. Az új fekete, a Compact 525-öt mostantól az USA-ban, Pennsylvaniaban, oxigénterápiás központjában állítjuk elő, amely megbízható, jó minőségű és zöldebb oxigén koncentrátort biztosít.
A percenkénti 5 liter / perc magas oxigén koncentráció elérése és a zajcsökkentés és energiafogyasztás legújabb fejleményeinek átvétele révén a legújabb Compact 525 növeli a betegek kényelmét és csökkenti a működési költségeket

Az oxigénkoncentrátor pozitívan befolyásolja a légzőrendszert, segíti a szív, fej vagy a vérerek gyógyulási folyamatát. Használható krónikus obstruktív tüdőbetegség, vagy legyengült légzés, légzézési problémák esetén.

A koncentrátort gyakran használják az oxigénterápiában - oxigénkezelésben. Ez a gyógyító és regeneráló módszer megfelelő oxigént biztosít belégzés alapján. Testünk 90-92% oxigént kaphat ezen termék használatával.

Hirdetés azonosító: 149860109

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn