Dell Precision 7730 i7-8850H/32GB/512Nvme/Nvidia P3200/17,3"

319 998

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
500 GB - 1 TB

CPU típus:
Intel Core i7

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15.6'' felett

Típus:
Notebook

Márka:
Dell

Leírás

Kiváló teljesítmény. Vékony kialakítás.

A világ legerősebb 17 hüvelykes mobil munkaállomása * . Vékonyabbra, könnyebbre és VR-re és mesterséges intelligenciára készre tervezve. A legújabb 8. generációs Intel Core és Xeon 6 /12 magos processzorokkal.

Processzor: Az i7 processzorral a Dell Precision 7730 kiemelkedő teljesítményt nyújt a tervezéshez, grafikához és játékhoz egyaránt.

Memória: DDR4 RAM biztosítja a zökkenőmentes multitaskingot és a nagy teljesítményű alkalmazások futtatását, ami ideális a komplex projektkezeléshez és nagy fájlok feldolgozásához.

Tárhely: Az Nvme SSD gyors és nagy tárolókapacitást biztosít az operációs rendszernek, alkalmazásoknak és nagy fájlok tárolására, lehetővé téve a gyors adatátvitelt és az azonnali hozzáférést.

Grafikus Teljesítmény: Az Nvidia grafikus kártya kiváló minőségű grafikai tervezést, videószerkesztést és akár játékot is lehetővé tesz, biztosítva a lenyűgöző vizuális élményt és a kreatív munka hatékonyságát.

WWW.NANIPC.HU Laptop - Számítógép - Monitor Ingyenes szállítás, garanciával, az ország legkedvezőbb áraival várjuk. A nanipc.hu webshopban különböző bővítési lehetőségek is elérhetőek, például RAM és SSD bővítés. Az előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel és az ingyenes házhoz szállítással együtt ez a laptop kiváló választás mindazok számára, akik hatékony és megbízható laptopot keresnek mindennapi felhasználásra vagy üzleti célokra.

Hirdetés azonosító: 149922857

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 50 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn