Chicco Unico Plus 0-36 kg gyerekülés

45 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Méret:
Egyéb

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

Eladó Chicco Unico Plus gyerekülés - Tökéletes állapotban!

Fedezze fel a Chicco Unico Plus gyerekülést, amely a biztonság, a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját kínálja. Ez az ülés kiváló állapotban van, alig használt, és készen áll arra, hogy új családot szolgáljon ki.

**Főbb jellemzők:**

1. **Maximális biztonság:** A Chicco Unico Plus gyerekülés a legújabb biztonsági szabványoknak megfelelően készült, így garantálja gyermeke védelmét az utazás során. Az oldalsó ütközésvédelem extra biztonságot nyújt.

2. **Egészséges kényelem:** Az ülés ergonomikus kialakítása és puha, légáteresztő huzata hosszú utak során is kényelmet biztosít. Az állítható fejtámla és övrendszer révén az ülés a gyermek növekedésével együtt használható, így hosszú távú megoldást kínál.

3. **Egyszerű beszerelés:** Az Isofix rögzítőrendszer és az autós biztonsági övvel való kompatibilitás egyszerű és stabil beszerelést biztosít. A szülők számára így kevesebb időt és energiát igényel az ülés beállítása.

4. **Praktikus és könnyen tisztítható:** A levehető és mosható huzatnak köszönhetően az ülés tisztántartása egyszerű. A huzat minőségi anyaga hosszú távon is megőrzi újszerű megjelenését.

5. **Elegáns dizájn:** A vibráló piros szín és az elegáns kialakítás modern megjelenést kölcsönöz, amely minden autó belső terét feldobja.

**Állapot:**
A gyerekülés újszerű állapotban van, minden funkció tökéletesen működik. A huzat tiszta, sérülésmentes, és készen áll az azonnali használatra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149167250

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn