Bullyland márkájú, Vampirina c. mesefilm figurák

400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Új, cimkés, Bullyland márkájú, Vampiria c. mesefilm figurák (Wolfie, Gregoria, Demi).
Termék információk:
1.-2. kép:
"Vampirina kutyája Wolfie, aki egyrészt nagyon aranyos, azonban ha telihold van, vagy amikor tejet iszik, vérfarkassá alakulhat át. Alapjában Wolfie egy kis kutya, hosszú lila és fehér szőrrel, amely elfedi a lábát is, azonban amikor vérfarkas és két lábra áll, egészen ember szerű megjelenése van. PVC mentes anyagból készült, amely biztonságos, tökéletességre törekedve kézzel festett, minőségi figura."
4 db. van.

3.-4.kép:
"A Vámpirina meséből ismert Gregoria egy négyszáthetvenhárom éves vízköpő szobor, ami természetesen képes életre kelni, de közel sem olyan veszélyes és félelmetes, mint az sokan elsőre gondolnák. Tégy vele egy próbát, és ismerkedj meg Gregoriaval, aki biztos, hogy sok különleges történetet tudna mesélni, és te is kitalálhatsz számára jobbnál jobb sztorikat. PVC mentes anyagból készült, amely biztonságos, tőkéletességre törekedve kézzel festett, minőségi figura."
4 db. van.

5.-6. kép:
"Vampirina egy vámpír kislány, aki a családjával Erdélyből átköltözött Amerikába, hogy ott próbáljanak szerencsét. Azonban a vámpírok igazán különleges lények, akiknek egy csomó különleges pajtásuk is van. Ilyen például Demi a kis, kékszínű szellem, aki mindig segít, ha szükség van rá, és most akár neked is lehet egy saját kis szellemed. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői."
4 db. van.
Ár: 400.-/db.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149118658

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn