Hecht 56 benzinmotoros láncfűrész

51 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:33
Üzleti felhasználó
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
láncfűrész

Leírás

Eladó új Hecht 56 benzinmotoros láncfűrész

Benzines láncfűrész 56,5 cm3 lökettérfogattal . Kétütemű motor 2,95 LE teljesítménnyel . A fűrészt egy 40 cm hosszú Hecht láncvezetővel és egy 0,325"/1,5 mm-es 64 szemes láncszemmel együtt szállítjuk . A lánc típusjelzése Hecht 25Q66E. A lánc és a láncvezető kenését a fűrészelés során automatikusan egy szivattyú biztosítja közvetlenül a fűrészbe integrált tartály A lánc sebessége 21,8 m/s.

A fűrész üzemanyag-befecskendező szivattyúval és félautomata szívatóval van felszerelve . Ezért az indítás nagyon egyszerű egy megfelelően beállított fűrésszel. A fűrész ergonomikus felépítéséhez modern anyagokat, kiváló minőségű acélt, könnyű alumíniumötvözeteket és tartós műanyagokat használtak. Megfelelő kombinációjuk a fűrész kiváló tartósságát, optimális egyensúlyát és kis súlyát eredményezte. A megfelelő formájú fogantyú lehetővé teszi a fűrész biztonságos és biztonságos tartását minden munkahelyzetben. A fűrész rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve , amely maximálisan elnyomja az erős motor okozta kellemetlen rezgések átvitelét a nyélre. Ezért a kezet nem terhelik túlzottan a rezgések, és sokkal kényelmesebb a munka.

Nagy hangsúlyt fektettek a munkahelyi biztonságra. A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve , és a lánc átlagos leállítási ideje a maximális sebességről 0,1 másodperc. Egy másik biztonsági elem a fűrész pár kioldóelemének elhelyezése a fő fogantyún, amelyek jelentősen csökkentik a láncváltó akaratlan elindításának kockázatát a motor indításakor. A fűrész acél fogtámasszal van felszerelve , amely megfelelő használat esetén megakadályozza, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból, ha ütések, például a lánc vágásba való bekapása okozta ütések esetén.



Paraméterek
tömeg 5,4 kg
motor térfogat 45 cm3
teljesítmény SAE J1940 szerint 2,7 HP
láncvezető hossza 40 cm

Az általunk forgalmazott gépek garanciális és garancián túli szervizelését is mi végezzük.

**********
Unokertész - A kertje lelke
Kaposvár Tallián Gy. utca 87. A Penny-vel szemben!


**********

#unokertész #unokertesz #unogardener #kertigép #ősz #ősziakció #akció #akcio #autumn #autumngarden #nézzbehozzánk #magyarország #magyarország #hungary #somogy #kaposvár #akkumulátor #rezsicsökkentés #adult #beautifulautumn #ajándék #stiga #villager #hecht #favágás #láncfűrész #brutal #speed #diy

Hirdetés azonosító: 151075321

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn