Eladó mikroszkóp.

Leírás

Eladó sorba került, egy éve vásárolt, néhány alkalommal használt, megkímélt, hibátlanul működő STM8t zoom sztereomikroszkóp (0,7-4,5x), 7-45x nagyítással, minden tartozékkal.


Ára: 175 000 Ft + postaköltség.

Postázás előreutalás után MPL postacsomagban (minden más opció is lehetséges) a mindenkori díjszabásnak megfelelően. Személyes átvételre otthonomban (Babócsa), vagy Pécset van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Máshol is hirdetem.

A termék részletes leírása
Sztereó mikroszkópok, amelyek zoom tárgylencsékkel rendelkeznek. Valódi sztereó kép, melynek nagyítása fokozatmentesen változtatható, a gyári okulárokkal 7x és 45x-es értékek között.
Az optikák különösen jó leképezést adnak, éles, kontrasztos a megfigyelt tárgy képe. Háza masszív, időtálló aluminium konstrukció.
A világítás LED-es, külön kapcsolható az alsó és felső egység, melyek fényereje is szabályozható.
A külön tartozékként kapható előtétobjektívvel (Stereob-20) a nagyítás megduplázható. Ebben az esetben a munkatávolság a felére csökken.
Az STM8-T modell trinokuláris fejet kapott, mely kameracsatlakoztatási lehetőséget jelent. Ennél a fej 2 utas osztóprizmája egyszerre vagy az okulárokba, vagy a kamerába juttat fényt, ami azt eredményezi, hogy egyszerre több fény kerül az okulárokba, vagy a kamerába, így világosabb a kép és könnyebb vele a fotózás. A kameracsatlakozás 23,2 mm belső átmérőjű tubussal történik.

Jellemzoi:
* WF10x szemlencse (tartozék)
* kompatibilis további szabvány méretű szsemlencsékkel (WF5x és WF25x között)
* független dioptriaállítási lehetoség mindkét szemlencsén
* alsó és felso megvilágítási lehetoség külön-külön és együtt is
* finom élességállítási lehetoség
* 2 utas osztóprizma (csak STM8t modell esetén - a kamerafejbe csúszkával juttatjatunk fényt, így egyszerre több fény kerül az okulárokba, vagy a kamerába)
* a tárgylencse jellemzoje: 0,7-4,5x (vagyis a tartozék WF10x okulárral 7-45-szörös a nagyítás). A szemlencsét cserélhetjük WF5x-től WF25x-ig, így a nagyítástartomány 3,5 és 112,5x-ös értékek közöttire bővíthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148756771

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn