Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaBaján László: Főzzünk szóját!
Előszó:
Amikor felkértek e szójás szakács könyv megírására, az volt az első gondolatom, miért kell erről külön receptgyűjtemény? Hiszen a szója nem kíván különleges főzéstudományt, egy ételkészítésben jártas ember ugyanúgy használhatja ezt az alapanyagot is, mint bármelyik másikat. Nincs külön lencsés, borsós vagy rizses szakácskönyv sem, mert ezeket az étkeket egy főzni tudó ember általában minden segédlet nélkül el tudja készíteni. Mégis, mi az, amit a szójáról, erről az utóbbi időben mind gyakrabban szereplő növényről tudnunk kell? Egyáltalán, miért együnk szóját?
Baján László aranyjelvényes mesterszakács szójás receptjei
A könyv használt, a képeken látható állapotban található.
Természetesen postázom is.