Zenélő Játékszék Gtplayer ACE-Pro

50 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Szín:
Barna

Típus:
forgószék

Leírás

**Gtplayer ACE-Pro-LB Gaming Chair, Light Brown - A tökéletes választás a komfortos és élvezetes játékélményért**

Az **Gtplayer ACE-Pro-LB Gaming Chair** egy prémium kategóriás gamer szék, amelyet kifejezetten a hosszú órákon át tartó játék vagy munka során nyújtott maximális kényelem érdekében terveztek. Az elegáns, világosbarna színű design és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy ez a szék nemcsak stílusos, hanem rendkívül tartós is.

### Kiemelkedő tulajdonságok és előnyök:

1. **Állítható háttámla 90°-150° között**: Az állítható háttámla lehetővé teszi, hogy a szék dőlésszögét a saját igényeid szerint állítsd be, így kényelmesen ülhetsz bármilyen tevékenység közben - legyen az munka, játék, vagy éppen pihenés. Akár teljesen hátradöntve is használható, hogy egy rövid szünetben megpihenhess.

2. **Beépített Bluetooth hangrendszer(5.1)**: A székben található fejlett Bluetooth hangrendszer tiszta és éles hangzást biztosít, így még inkább belemerülhetsz a játék világába vagy élvezheted a kedvenc zenéidet. A hangrendszer minőségi hangzást kínál, így nincs szükség további hangszórókra.

3. **Ergonomikus kialakítás**: Az ACE-Pro-LB szék gondosan megtervezett ergonomikus formája biztosítja a megfelelő testtartást, csökkentve a hosszabb ideig tartó ülésből adódó fáradtságot és hátfájást. A párnázott kartámaszok és a vastag ülőpárna extra kényelmet nyújtanak, így könnyedén összpontosíthatsz a feladatokra.

4. **Minőségi anyagok**: A szék kiváló minőségű PU bőrből készült, amely nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem könnyen tisztítható és tartós is. A szék strapabíró fém váza garantálja a hosszú élettartamot.

5. **Súlytűrés és stabilitás**: Az ACE-Pro-LB szék akár 135 kg-os teherbírással rendelkezik, amely a tartósság és stabilitás záloga. A nagy teherbírású kerekek simán gurulnak, megóvva a padlót a karcolásoktól.

6. **Könnyen összeszerelhető**: A szék egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, így szinte azonnal használatba veheted.

Az **Gtplayer ACE-Pro-LB Gaming Chair** ideális választás mindazok számára, akik kiemelkedő kényelmet és stílust keresnek a játék vagy munka során. Ez a szék nemcsak a funkcionalitásával, hanem a modern megjelenésével is hozzájárul az élményhez, így tökéletes kiegészítője bármilyen gamer szobának vagy irodának.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149681531

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn