Vintage Groma Kolibri táskairogép

20 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 19., 21:07
Szállítással is kérheted

Leírás

egy legendás Groma Kolibri, amelyet 1954-ben gyártottak a Szovjetunió által megszállt Németországban (bár ezen a gépen csak Németországként van jelölve - valószínűleg azért, hogy elrejtse kommunista gyökereit a szovjetellenes hangulat idején nyugaton, ahol ez az írógép Ez az írógép nagyon jól ismert és keresett az írógép-közösségben, és jó oka van annak, hogy a vonzó és csúcskategóriás, rendkívül hordozható kialakítás, valamint egy nagyon sima és megbízható mechanizmus teszi ezt az írógépet nagyszerű géppé. , hanem gyűjteni is Csodálatos igásló, de egyben remek beszélgetési darab is a Kolibriról itt, a "Typewriterreview" oldalon olvashatsz: . /

Ez a különleges írógép mindenütt jó állapotban van,bár takarítás, olajozás ajánlott,sok évvel ezelőtt volt utoljára használatban,némelyik betü leütéskor könnyen bentragad A bőr hordtáska is remek állapotban van, és továbbra is úgy végzi a dolgát, ahogy kell. Ahogy már korábban is mondtam, ez az írógép egy remek igásló, és bár határozottan lehetne regényt írni, nem ez lenne az első választásom. Ha írógépet szeretne magával vinni az íráshoz, bárhová is megy, talán ez a legjobb írógép erre a mérete miatt is (32 cm x 30 cm x 7 cm)

Az univerzális szalagok nem illenek ehhez az írógéphez, azonban az eredeti fém orsók tökéletesek bármilyen szabvány (beleértve az univerzális szalagot is) újrafűzéséhez, amennyiben egyszínű szalagról van szó, mivel ez az írógép nem rendelkezik szalagszínválasztóval. A gép használati útmutatója itt érhető el: 

Ha egy nagyon gyűjthető igáslóra vágyik, amely tud gépelni és útközben lenyűgözni, akkor ez az egyik legjobb lehetőség.
A terméket máshol is hirdetem

Hirdetés azonosító: 150966150

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn