Újszerű Citizen Promaster Marine BN0200-81E titanium karóra

99 990

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 11:13

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
ezüst, szürke

Típus:
titánium szíj
Márka:
Egyéb

Leírás

Leírás: Gyűjtemény ritkítás okán eladóvá bocsátom Citizen Promaster Marine BN0200-81E karórámat. Eredeti minőségi Citizen dobozában adom. Továbbá adom hozzá a titánium szíjhoz tartozó pótszemeket is.

Állapota: gyakorlatilag újszerű gyűjteményi darab, egy kezemen megszámolom, hányszor volt rajtam. Az üveg karc, sérülésmentes, akárcsak a teljes titánium szíj és csat. Tökéletesen, hibátlanul működik, koronazár szépen zár. Állapota okán akár kiváló gyűjtői darab, vagy ajándék is lehet belőle.

Véleményem róla, tapasztalat: Nagyon megbízható, letisztult diver (búvár) óra, semmi felesleges flanc, csak funkcionalitás. Szép igényes számlap, sötétben brutálisan fluoreszkáló indexekkel és mutatókkal, ahogy egy jó diver órától elvárható. Külön előny, hogy Eco-Drive szerkezetének hála nem kell pár évente elemcserével bajlódni. Mivel teljesen anti-allergén titánium mind a tokozás, a teljes szíj és a csat is, fémérzékenyek is viselhetik.

Átvétel, megtekintés: személyesen Nagykőrösön, vagy előre utalás után postázom (utánvéttel, futárral, csomagponttal stb nem küldöm!). Alku, csere, köszönöm, nem érdekel, beszámítás nincs, posta a vevő terhére!

Ára: 99.990Ft (+postaköltség)
Érdeklődni, egyéb infók itt üzenetben!

Gyári specifikációk:
Mechanikus naptár: A számlap alatt elhelyezkedő naptárkorongról leolvasható a nap.
Japán Eco-Drive szerkezet: környezetbarát módon a fényenergia működteti. Az óra fényenergiával működik, sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 6 hónapig működik, akár korom sötétben is.
Merülő kondenzátor figyelmeztető jelzés: Ha az óra működését biztosító kondenzátor feszültsége lecsökken az óra figyelmeztető jelzést küld.
Edzett kristályüveg: A keményített, edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.
Búvárlünetta: Könnyedén leolvasható a lünettáról a mélyben töltött idő. Biztonsági okokból a lünetta csak az egyik irányba tekerhető.
Menetes korona: A fokozott vízállóság biztosítása érdekében az órát koronazár védi.
Super Titanium tokozás ( Ti+IP ): Az óra tartós bőrbarát, anti-allergén titán tokozású. Fémérzékenyek is viselhetik. 40%-kal könnyebb az acélnál. Sőt a speciális IP technológiának köszönhetően felülete 5-ször keményebb az acélnál (1200 a keménység értéke a Vickers skálán).
Super Titanium ( Ti+IP ) fémcsat tömör szemekből: Az óra csatja tartós bőrbarát, anti-allergén titánból készül, a legtartósabb kivitelben tömör szemekből. Az órát még fémérzékenyek is hordhatják. Keményebb, mint az acél, de annál 40%-kal könnyebb.
Biztonsági záras, nyitáskönnyített csatközép: A véletlen kinyílást magakadályozandó speciális zár nyújt fokozott biztonságot. A könnyebb nyitás érdekében a csat két oldalán található gombok nyomására automatikusan kinyílik a csatközép.
Menetes hátlap: A fokozott vízállóság biztosítása érdekében a hátlap menettel záródik. Nyitásához speciális szerszámra van szükség.
20 BAR nyomásig fokozottan vízálló: Az óra 20 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, sőt vízisportokhoz is használható. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.
Pontosság: Az óra megengedett eltérése normál hőmérsékleten kevesebb, mint +/- 20 másodperc havonta.
Méretek: Citizen BN0200-81E - 49.7mm x 47.2mm x 12.1mm ( Mxszxv )
Súly: 118 gramm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149961116

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn