Új Urbanbiker Viena Amarilla 23 28", elektromos kerékpár,ebike,2év gar

740 412

Ft

Feladás dátuma:

szept 11., 08:37
Üzleti

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
új

Szín:
fekete

Méret:
28''

Típus:
Trekking
Márka:
Egyéb

Leírás

A Viena 23 erőt teremt!

Ez az elektromos kerékpár a legkíváncsibb egyének számára lett tervezve, legyen szó városi vagy vidéki kirándulásról, a sokoldalúság az egyik fő elve. Kiemelkedik a szerkezet, amely a teljesítmény és a dizájn összefonódásából született, így tovább mehet kevesebb erőfeszítéssel, ami a lenyűgöző támogatásának köszönhető.

Növelje képességeit és érjen el minden úticélt az elképesztő hatótávolságának segítségével.Elektromos kerékpárok új generációja, amelyek minden mozdulatban irányítás érzést nyújtanak, és nagyobb hatótávot biztosítanak, hogy eljusson oda, ahová szeretne.

A hatékonyabb 48V-os, 15Ah (720 Wh) akkumulátor az optimális választás az egyik legnagyobb hatótáv és integrált tervezés között. Minden részletre odafigyeltünk, hogy kellemes utazást nyújtsunk ergonomikus markolatokkal, zselés nyereggel és az első felfüggesztéssel. Hogy mindenhol biztonságban legyen, Hutchinson abroncsokat használtunk, amelyek defektálló megerősítéssel rendelkeznek, kifejezetten hosszú utazásokhoz tervezve.

Fékek
Élvezze a következetesebb és hatékonyabb fékezést a hidraulikus tárcsafékekkel, amelyek biztonságosabb vezetést tesznek lehetővé minden időjárási körülmény között.

Kijelző
Az LCD-képernyő 5 fokozatú segítségnyújtást kínál, sebességmérővel, kilométer-számlálóval, pontos sebesség információkkal és 6 km/h-s séta üzemmóddal. Háttérvilágítással rendelkezik a jobb képminőség érdekében.

Akkumulátor
Hosszú távolságok már nem jelentenek korlátot. Az akkumulátor az elektromos kerékpár egyik legfontosabb eleme és ezért integráltunk egy könnyebb súlyú és nagyobb hatótávolságot nyújtó Samsung cellás lítium-ion akkumulátort. Az akkumulátor 720 Wh (48V és 15 Ah) kapacitással rendelkezik, és a töltő is mellékelve van. Az ECO üzemmódban akár 160 km- t is megtehet, a határokat Ön szabja meg.

Motor
Az igényes kerékpárosok számára a 250W-os motor megbízhatóságot és tartósságot kínál. Az UBK Systems által kifejlesztett motor azzal a céllal készült, hogy masszív, erős és diszkrét erőforrást nyújtson. 50 Nm nyomatékot is képes elérni és hatékony fogyasztást garantál az F.O.C. vezérlő segítségével.

További információt weboldalunkon találnak:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150182283

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Kovács Tamás

2clean Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn