Új Urbanbiker Dakota 23 FE 29", elektromos kerékpár, ebike, 2 év gar

740 412

Ft

Feladás dátuma:

szept 11., 08:30
Üzleti

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
új

Szín:
színes, mintás

Méret:
29''

Típus:
Mountain bike
Márka:
Egyéb

Leírás

Hagyja el az utat, és haladjon festői tájakon.

Ez az FE modell lámpákkal (elől és hátul), csomagtartóval és professzionális sárvédőkkel rendelkezik. A Dakota E-MTB, amely a teljesítmény, az autonómia és a funkcionalitás összefonódását képviseli.

Uralkodjon minden ösvényen teljesítményének és fejlett technológiájának köszönhetően, amelyek még szórakoztatóbbá teszik kerékpáros utazásait.A Dakota elektromos kerékpár biztosítja, hogy Ön legyőzze a kihívásokat és elkerülje az akadályokat. A megbízható 250 W-os motor minden pedálhajtást élvezetessé tesz. A legmodernebb komponensek segítenek Önnek a meredek emelkedőkön és élvezetessé teszik a lejtőket, külön kiemelve az 840 Wh-s akkumulátort, amely az egyik legnagyobb a piacon.

Fékek
A hidraulikus tárcsafékek számottevően javítják az úton való biztonságot és önbizalmat, stabilabb és folyamatosabb fékezést biztosítva. Élvezze a fokozott élményt és a teljes kontrollt minden mozdulat felett.

Kijelző
A Dakota elektromos kerékpár E-MTB digitális LCD kijelzővel van felszerelve. Az LCD-képernyő 5 fokozatú segítségnyújtást kínál, sebességmérővel, kilométer-számlálóval, pontos sebesség információkkal és 6 km/h-s séta üzemmóddal. Háttérvilágítással rendelkezik a jobb képminőség érdekében.

Akkumulátor
Annak érdekében, hogy minél messzebbre jusson, a MTB Ebike modellünk rendkívüli, félig integrált lítium-Ion akkumulátorral rendelkezik, ami Samsung cellás 720Wh (48V 15Ah), amely a piacon található legenergiadúsabb akkumulátorok közé tartozik. Ez az akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik és lenyűgöző hatótávolsággal, akár 160 km-t is megtehet ECO üzemmódban.

Motor
250 W-os gép, amely 50 Nm nyomaték elérésére képes. Az UBK Systems fejlesztette ki és maximális megbízhatóságot, tartósságot kínál. Szintén a legmodernebb F.O.C. vezérlő és egy 24 impulzusos P.A.S. érzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően nagyon progresszív és dinamikus reakciót fog tapasztalni.

További információt weboldalunkon találnak:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150182170

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Kovács Tamás

2clean Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn