Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
tegnap, 07:19Az edény nem törékeny, kiváló minőségű műanyagból készült. Mínusz 45° és plusz 90°C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Tökéletesen alkalmas kelt tészta gyors elkészítéshez.
A tésztához szükséges alapanyagokat. langyos állapotban az edénybe tesszük, az élesztőt felfuttatjuk és szintén az edénybe öntjük.
Annyi folyadékkal keverjük össze, hogy a tészta az edény alján ne maradjon lisztes.
A tésztát kidolgozni nem kell! Elég a keverőlapáttal összekeverni.
Lezárom az edény tetejét de nem légtelenítem!
A teteje púposodni kezd, majd 5-10-15 perc elteltével pukkanó hanggal vagy a nélkül ledobja a tetejét. Ha ez nem történne meg 20 perc után, vegyük le a tetőt róla, mert a tészta így is megkelt.
Edényünk nem csak gyorskelesztésre, hanem élelmiszerek frissen tartására is tökéletesen alkalmas.
A folyékony ételek, levesek szállítását is megkönnyíti, hisz a csepp és légmentesen záró tető