Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaAz Új Generációs Szárnyasvágó Olló praktikus, professzionális és felhasználóbarát.
Ezt a kiváló minőségű, rendkívül éles ollót úgy tervezték, hogy minimális erőfeszítéssel átvágja a nyers és megfőtt, megsütött szárnyast is.
Főbb jellemzői
A kések rendkívül élesek és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek
A Szárnyasvágó Ollóval a szárnyas bőrt, csontokat, porcokat és húst könnyedén keresztül lehet vágni
Tökéletes a nyers és a főtt, sült baromfi feldarabolásához
Biztonsági zára megvédi az éleket és az ujjakat is a sérülésektől
Használatához minimális erőfeszítés szükséges
Bal- vagy jobbkezesek is használhatják
Ívelt és ergonómikus kialakítása stabil és csúszásmentes fogást biztosít
Rugós kialakítás, amely lehetővé teszi az olló egyszerű nyitását és megkönnyíti a vágást
Hogyan daraboljuk fel a nyers csirkét
Tegyük a csirkét egy vágódeszkára, mellével felfelé és vágjuk le a zsírmirigyeket.
Fordítsuk meg a csirkét és vágjuk végig a gerinc mindkét oldalánál, majd vegyük ki a csontot.
Fordítsuk újra meg a csirkét és vágjuk ketté a két mell között. Ezután két fél csirkét kapunk.
A lábak eltávolításához a recézett éllel vágjuk keresztül a bőrt, majd vágjuk át az ízületeket a comb és mellrész találkozásánál.
Ezután vágjuk ketté a lábat a térdizületnél a felső- és alsó comb szétválasztásához.
Végül vágjuk le a szárnyakat.
Ezután tegyük a csirkét Ultra Pro-ba és süssük meg zöldségekkel.
Személyes átvétel Halásztelek
Előre utalás után Foxpost, Packeta vagy Posta megoldható a vevő terhére.
Megtalálsz Facebookon:
Tóth Viki Tupperware Tanácsadó Halásztelek oldalon