Specialized turbo como 5.0 sl

999 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 24., 11:01
Üzleti

Tulajdonságok

Váztípus:
Női

Állapot:
új

Szín:
ezüst, szürke

Méret:
S

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
Specialized

Leírás

A Specialized Como SL egy sportos és kényelmes elektromos városi kerékpár, könnyen átléphető vázzal, ami könnyűvé teszi a fel- és leszállást. Tehát legyen szó strandolásról vagy esti kikapcsolódásról a belvárosban, a biciklizés szabadsága csak egy pedálcsapásnyira van.

Ezek az elektromos városi kerékpárok a kényelemre és az egyszerű használatra helyezik a hangsúlyt. A Como SL-nek sárvédői vannak, hogy tisztán és szárazon tartsanak, valamint egy első kosár, amely segít a felszerelés, élelmiszerek szállításában. Két oldaltáskát rögzíthetsz a hátsó csomagtartóra a további pakolási lehetőségekért, és bekapcsolhatod a lámpákat a nappali és éjszakai láthatóság érdekében. Minden megvan benne, amire szükséged van.

Turbo SL: A Como SL szíve a 'Turbo' technológia, egy fejlett és integrált elektromos kerékpár rendszer, amely páratlan kombinációt nyújt a teljesítmény, természetes érzés, lopásvédelmi funkciók, edzési tippek és egy teljes funkciójú kerékpár számítógép között.

Komfortos És Magabiztos: A testhelyzet és az irányítás optimalizálva van annak érdekében, hogy páratlan kényelmet, magabiztosságot és irányítást nyújtsanak. A erőteljes hidraulikus tárcsafék hatékonyan lassít, míg a ballonosabb gumik maximális tapadást biztosítanak a kanyarodáshoz és megálláshoz.

Egyszerű Használat: A Como SL a letisztult tervezése és a könnyen átléphető váz miatt egy könnyen hozzáférhető és funkcionális, mindennapi használatra szánt elektromos kerékpár. A Gates Carbon szíjhajtás sima váltásokat és könnyű karbantartást biztosítva teszi a Como SL-t a legkönnyebben használható elektromos kerékpárrá, és ez a legkönnyebb opciónk eddig.

Könnyű Súly: Fel kell tenned a kerékpárt egy autós tartóra, felcipelned egy lépcsőházban vagy a városon át közlekedj? A kategóriaelső- könnyűsúlyú Turbo SL technológiánknak hála, optimalizált vázanyagok, tervezés és specifikációk segítségével nem fogsz megizzadni.

8-sebességes Nexus Agyváltóval álló helyzetben is tudsz váltani, a kiterjesztett kerékpáros teljesítményért és otthoni karbantartás csökkentéséért.
Teljesen integrált Specialized 320Wh alsőcsőbe rejtett akkumulátor opcionális hatótávbővítő kompatibilitással az akár 150 kilométer hatótávolságért.
Specialized SL 1.1 egyedi, könnyű motor, maximális 240W / 35Nm, 2-szeres erősítés (180% rásegítés).
Fényes, integrált első és hátsó világítás: látni és látszani.
Vázra szerelt első csomagtartó- kosárral és felső hálóval.
Turbo Super Light hátsó csomagtartó, kompatibilis oldaltáskával és Drytech sárvédővel.
Utólagos Turbo Connect Display kompatibilitás.
Letisztult belső kábelvezetés és fényvisszaverő matricák.
TRP Flow Set hidraulikus tárcsafék a maximális fékerő érdekében.
Tartós, 650b méretű kerekek Nimbus 2.3 abroncsokkal párosítva, amelyek kiegyenesítik az egyenetlen utakat, miközben Blackbelt defektvédelmet és fényvisszaverő díszítéseket nyújtanak a nagyobb láthatóság érdekében
Számlás!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150447335

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn