Samsung Syncmaster BX2440 24" LED Monitor, DVI, D-SUB, nagyon jó állap

16 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Felbontás:
1920x1080

Állapot:
újszerű

Méret:
23'' - 24''
Típus:
LED

Leírás

(5)Samsung Syncmaster BX2440 24" LED Monitor, DVI, D-SUB, nagyon jó állapotban

Méret: 24"
Maximális felbontás: 1920x1080
Paneltípus: LCD, LED háttérvilágítás
Kontrasztarány: 1000:1
Válaszidő: 5ms
Fényerő: 250 cd/m2
Látószög: 170 / 160 fok
Csatlakozók: Dsub, DVI
Méret: 570 x 387,8 x 220 mm
Súly: 5,1 kg

Csere, stb nem érdekel köszönöm.

Személyesen Cegléd vasútállomáson, illetve hetente 1x, Cegléd Budapest M4-Vecsés-18.ker-10.ker-, népliget és környékén, (esetleg Érd-M0-Vecsés-M5-Cegléd) útvonalon tudom átadni.

Futárral is tudom küldeni előre utalás után! Kizárólag házhoz! (+2490 Ft)

Elérhetőség: harmincas 333 ötvenhéthatvannyolc

Ár: 16900 Ft

Leírás:

Lenyűgöző, villámgyors teljesítmény
Az 5 mikroszekundumos válaszidőnek köszönhetően a monitor a leggyorsabb mozgásokat is képes megjeleníteni. Ez a magával ragadó képfolyam a filmeket, a játékokat és az internetes videostreameket is precízen,akadozásmentesen, elmosódás és szellemkép nélkül jeleníti meg, hogy önnek felejthetetlen képélményben legyen része. Az alacsonyabb teljesítményű monitorok egyszerűen képtelenek tartani ezt a tempót.

Megaszín, Megakontraszt, Megaélmény
Van pusztán dinamikus, és van Megadinamikus. A megnövelt - a jelenleg elérhető legnagyobb - kontrasztaránynak köszönhetően a Samsung monitorok professzionális képminőséget nyújtanak,
amely a színeket gazdagabbá és életszerűbbé teszi, mint valaha gondolni merte volna. Olyan
élethűvé, hogy minden egyes szemet gyönyörködtető szín és kristálytiszta részlet életre kel
a képernyőjén.

Helytakarékosság és környezetvédelem
A Samsung ultravékony LED monitorai forradalmasítják a személyi számítógépes környezetet, ugyanakkor pozitív hatást gyakorolnak a környezetre. A Samsung monitorai halogén- és ólommentesek, visszaforgathatók és kevesebb energiát fogyasztanak, így egyértelműen környezetbarátabbak, mint a hagyományos CCFL monitorok. Az innovatív LED technológiának köszönhetően lényegesen kisebb helyet foglalnak, ugyanakkor szupergyors válaszidőt kínálnak, amelynek köszönhetően hatékonyabb ugyanakkor élvezetesebb számítógépes élményt biztosítanak az Ön számára.

Energiahatékony, óvja a környezetet
Mivel a fejlesztés során a környezettudatos felhasználók megfontolásait tartottuk szem előtt, a Samsung monitor 40%-kal csökkenti az energiafelhasználást, így lényegesen hatékonyabb, mint a hagyományos monitorok. A LED-ek csökkentett számának és a készenléti üzemmód automatikus aktiválásának köszönhetően (ami az általános 1,0 W helyett kevesebb, mint 0,3 W-ot igényel) a Samsung monitor tényleg más, mint a többi. Mekkora is ez a különbség valójában ? Ha a monitor naponta 120 W-ot takarít meg, ez éves szinten 10,8 kg-mal kevesebb CO2 kibocsátást jelent egy olajtüzelésű erőműben, ami hatását tekintve nagyjából azonos négy fenyőfa elültetésével.

Egy monitor, amely szeret adni
A Samsung Magic Return technológiával nem kell többet aggódnia, hogy a második monitor jel nélkül marad. Ha esetleg megszakad a csatlakozás, és a monitor elveszíti a jelet, a Magic Return automatikusan átadja a tartalmat a másik monitornak, mielőtt kikapcsolódna a készülék. Nincs itt semmi trükk. Mindössze tökélyre fejlesztettük a tartalommegosztást.

Intelligens képméret
Ki mondta, hogy teljes képernyőn csak torzult, széthúzott képeket lehet megjeleníteni ? A Samsung intelligens képméret-funkciójával ön eredeti arányaiban nézheti meg a hagyományos méretű képeket a széles képernyő egészén.

Hirdetés azonosító: 149812111

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn