Ragdoll cicák, garanciával, kedvező áron

company_logo

Ár nélkül

Feladás dátuma:

okt 5., 22:19
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Szín:
Egyéb

Fajta:
Ragdoll

Életkor:
Újszülött
Ivar:
Nőstény, Hím

Leírás

Köszönjük szépen mindenkinek az érdeklődést, jelenleg idén nem lesz már elérhető kiscicánk és jövőre is csak egy almot tervezünk, amire a fajta iránt érdeklődők jelentkezését szívesen vesszük. Amennyiben már előre tervbe van véve úgy időben tudunk előjegyzést ajánlani.

Amit érdemes tudni rólunk:

Egyedülálló, egyénre szabott áron kínáljuk, kizárólag felelős gazdik részére cicáinkat. Champion apukától és többszörös díjnyertes, champion felmenőkkel rendelkező anyukától, azaz valóban tenyésztésre alkalmas szülőktől fognak származni a picik.

Tenyészetünk a megszokottól eltérő módon mindenki számára szeretné elérhetővé tenni ezt a csodálatos fajtát, de cicáink nem bárkinek eladóak. Épp ezért igyekszünk egy új üzletpolitikával reformálni a jövő gazdijainak érdeklődését.

Tapasztalataink alapján két fontos szempontot érdemes figyelembe venni: Nem féltétlenül megfizethetetlen a minőség és az ár nem feltétlenül tükrözi a minőséget.

A születendő kiscicák (12-13 hetesen) kerülhetnek új családjukba, mikor is teljes oltási programmal rendelkeznek már. Felelős állattartói szerződéssel, útlevéllel, törzskönyvvel, számlával, egészségügyi garanciával és élethosszig tartó tenyésztői támogatással távoznak. Kedves, bújós, kimondottan emberközpontú cicák, ideális kanapé partnerek, a hosszú téli esték és filmezések szerelmesei. Kompatibilisek lesznek kutyákkal, így nem fog gondot okozni kutyás családba szoktatásuk sem.

Szeretnél velünk személyesen megismerkedni?.....látogass ki október 12-13. között megrendezésre kerülő MMME Happy Cat Nemzetközi Macskakiállításra ahol örömmel látunk sok-sok más cicával együtt és személyesen is tudunk beszélgetni, segíteni. Mindkét napon jelen leszünk, a látogatók számára a kiállítás szombaton 10-17 között, vasárnap 10-16 között látogatható a Lurdy-ház bevásárló központban, IX. Könyves Kálmán krt 12-14.

A picik fejlődését és minden napjait, a leendő gazdik, naponta követhetik zárt facebook csoportunkban, azaz nincs titok, nem egy fénykép alapján kell választani. Évek óta bevált szokás ez a módszer nálunk, ami nagyon jól működik. A gazdikat bevonjuk a nevek kiválasztásába is ami a törzskönyvén szerepelni fog. Mi nem vevőt és gazdát keresünk cicáink számára, hanem családtagot egy nagy cicás családba.

Innentől fogva már csak családunk új tagján múlik minden. Részletes információkat, tájékoztatást csak telefonon (nyilvános) vagy a kiállítás alkalmával tudunk nyújtani, mert a kölcsönös szimpátia nálunk elengedhetetlen.

Köszönjük

Hirdetés azonosító: 150686628

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn