Parkside kinyomópisztoly, állítható ravasztávolsággal, csőrvágóval, új

3 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 30., 21:06

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
mechanikus szerszám

Leírás

Parkside "felokosított" kinyomópisztoly a kereskedelemben kapható szokványos 300 ml-es vagy 310 ml-es kartusos szilikonokhoz, tömítőpasztákhoz, építési ragasztókhoz, szélvédő ragasztókhoz, akril tömítőkhöz, stb-stb.

Amiben ez a kinyomópisztoly más, mint a többi standard:

1. Fokozatmentesen állítható egy piros elforgatógombbal a piros ravasz és a pisztoly nyele közötti távolság. Ezáltal kis kézmérettel rendelkezők is komfortosabban tudják használni, mert könnyebben át tudják fogni a ravaszt a tubus kinyomása során. A legnagyobb és legkisebb állás között több mint 2,5 cm van (lásd 1. és 2. valamint 7. és 8. kép). Ez az állíthatóság óriási előny kisebb kézméretekkel rendelkezőknek.

2. A kartustartó 360 fokban fokozatmentesen, végpont nélkül körbeforgatható, ezáltal mindig olyan pozícióban és szögben állhat a kinyomópisztolyban lévő kartus, amelyik a munkavégzés szempontjából a legelőnyösebb. A fotókon látszik, hogy a 4 fotón 90 fokonként négyszer elforgatva a kartustartót készültek a képek, tehát a kartustartó körbeforgatható a tengelye mentén 360 fokban.

3. A kartus menetes végére felcsavarozandó műanyag csőr levágását a pisztollyal el lehet végezni, mert van egy ollós vágószerkezet beépítve a pisztolyba. A csőr levágását bármilyen szögben meg lehet tenni. Be kell dugni a kinyomópisztolyon lévő lyukba a csőrt és a ravaszt meghúzva levágja a vágószerkezet a csőr végét.

4. Van egy kihajtható tisztító tű a pisztoly nyelébe beépítve, ami által a csőrbe bedugult anyagot lehet fellazítani, kipucolni

A kartustartó hossza 24 cm, belső átmérője 5,2 cm.

A termék új, nem használt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148768805

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn