Ózongenerátor 28000mg/óra ózonkészülék 2 üzemmóddal, ózonizáló ipari O

25 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 27., 17:33
Szállítással is kérheted

Leírás

Ózongenerátor 28000mg/óra ózonkészülék 2 üzemmóddal, ózonizáló ipari O3 ózonos légtisztító 120 perces időzítővel akár 300 szagölővel autó/lakás/füst/kisállat szagokhoz/konyhaszagokhoz

28000mg/óra hatékony ózongenerátorA továbbfejlesztett ózonos légtisztító óránként 28000mg ózont képes előállítani, a tisztítási tartomány akár 300. Azonnal masszív ózont hoz létre, gyorsan eltávolítja a szagokat, például füstszagot, háziállatszagot, pinceszagot, penészszagot, korábbi bérlők szagát és egyéb illékony szerves vegyületeket, például formaldehidet, segít eltávolítani és késleltetni a penészesedést, csökkenti az allergéneket és kényelmesebb környezetet teremt tisztább levegővel. .
Ózonos készülék 2 tisztítási móddal A hagyományos "levegő" üzemmódon kívül, amely tisztítja és fertőtleníti a helyiségen átáramló levegőt, egy új "Víz" üzemmód került hozzáadásra, amely lehetővé teszi a részben zárt terek, például a gardrób fertőtlenítését. , szekrény vagy folyadékok , zöldségek, gyümölcsök stb. Ha a "Víz" módot választja, kérjük, csatlakoztassa az ózon gázcsövet.
Ózonos légtisztító 120 perces időzítővelAz időzítővel, amely akár 2 órás állítható működést tesz lehetővé. Az időzítő időtartamát a helyiség méretétől és a semlegesítendő szag intenzitásától függően állíthatja be. Az ózongenerátoros lakás csendesen, 45 decibel alatt működik, és nem zavarja sem pihenését, sem munkáját.
Ozonizáló energiatakarékos és hordozhatóA levegő ózonnal történő tisztítása környezetbarát (nincs szükség szűrőre), a teljesítmény mindössze 110 W. A szerény, 20 x 18 x 16 cm-es méret és a hordozható hordozófogantyú megkönnyíti a szállítást ózonos légtisztító bárhol beállítható.
Ózongenerátoros autó alkalmazható területekkelAz ózongenerátorok nagyon alkalmasak szobákban, büdös kisállat-területeken, garázsokban, farmokon, dohányzóhelyeken, járműveken és hajókon, szállodákban, éttermekben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150515371

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn