Maxi-Cosi Rubi XP 9-18 kg gyerekülés (szürke-fekete) - jó állapot

45 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Méret:
9-18 kg között

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

Maci Cosi Ruby XP (9-18 kg) használt, de jó állapotú, frissen kitisztított autós gyerekülés eladó. Új ára legalább a duplája lenne.

Az autó biztonsági övével rögzíthető, így bármilyen autóba betehető. Dönthető akár menet közben is. Belső biztonsági öve 5 pontos, központi övfeszítős, magassága átfűzés nélkül állítható.

Tömeghatár 9-18 kg
Tömeg 9.2 kg

Leírás:
Maxi-Cosi Rubi XP autósülés 9-18 kg Puha, ergonómiailag kialakított, párnázott ülőfelülete olyan élményt nyújt a gyereknek, mint a felnőttek világának felsőkategóriás autói. S emellett oldalirányú védelemmel ellátva kitűnő a biztonsági funkciója.Maxi-Cosi Rubi XP autós gyerekülés Kinek ajánljuk ? Aki a luxus kényelmet szeretné, elérhető áron. Az anyag kialakítása, az övvezető, az állítható pozíció mind-mind a gyermekünk kényelméhez igazodik. A legkorszerűbb biztonsági elemek felszereltségével biztonsági okokból is az egyik legjobb választás. Jellemzői: Az egyedi övvezető rendszerének köszönhetően az ülés biztonsági öveit két oldalon ki lehet akasztani, ezáltal nem akad bele se a szülő, se a gyerek az ültetés során. Könnyebb, gyorsabb, praktikusabb a bekötés, napi többszöri használata sem okoz problémát. Az 5 pontos biztonsági öv, puha párnázott vállpántokkal, nagyon kényelmes a baba számára. Az állítható övnek köszönhetően még tovább használható. Az autó belső 3 pontos biztonsági övével kell bekötni az ülést, a menetiránynak megfelelő irányba. Nagymértékű oldalirányú védelemmel van ellátva, így a baba nagyobb biztonságban van az esetleges baleset bekövetkeztekor, az odalról érkező becsapódás esetén felfogja az ütődést. Az övmagasságot együtt lehet állítani a fejtámasszal, 7 különböző magassági pozícióba. Ha a gyerek álmos, az ülés négy relax pozícióba dönthető. Természetesen, ha gyerek ébren van, ajánlatos a biztonsági gyerekülést minél inkább a számára megfelelő, felültetett pozícióba állítani. Ergonómiailag kialakított, párnázott ülőfelülete hosszabb úton is kényelmes. Az övmagasságot együtt lehet állítani a fejtámasszal, 7 különböző magassági pozícióba. , így követve a gyerek magasságát a 3-4 év során, ameddig az ülést használjátok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139383311

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 25 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn