Livall BH51M bluetooth bukósisak, JBL hangszóró, index, távirányító

55 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 10:44
Szállítással is kérheted

Leírás

Bolti ára 90.000 ft felett van.

Kerékpáros sisak Livall BH51M.
A Livall a biztonságra és az innovációra helyezi a hangsúlyt, ezért ideális sisakot alkotott kerékpárral, rollerrel, görkorcsolyával vagy rollerrel való városi kirándulásokhoz. Az intelligens biztonsági technológia elsősorban három rendkívül fontos szempontot fed le: a láthatóságot, a kommunikációt és a fenyegetésekkel kapcsolatos információkat.
LED világítás Garantálja láthatóságát és biztonságát minden körülmények között! A Livall BH51M Neo sisak első információs és figyelmeztető lámpái a 270 A°-os sugárzási szögű hátsó lámparendszerrel kombinálva gondoskodnak arról, hogy Ön tökéletesen látható legyen a többi közlekedő számára.

STOP lámpa Amikor a beépített érzékelő a BH51M Neo sisakban való mozgás sebességének jelentős csökkenését észleli, a hátsó erős STOP figyelmeztető lámpa 8 másodpercre automatikusan kigyullad!

Irányjelző lámpák Használja a kormányon lévő távirányító gombjait, hogy jelezze a többi közlekedőt az irányváltásra. A hátsó lámpák a választástól függően középről jobbra vagy balra világítanak, egyértelműen jelezve a kanyarodási szándékot. Bluetooth kihangosító készlet A sztereó Bluetooth hangszóróknak és a szélálló mikrofonnak köszönhetően utazás közben is használhatja a BH51M Neo-t biztonságos telefonhívásokhoz, zenét hallgathat vagy GPS-navigációs útbaigazítást kaphat, mindezt a kapcsolattartás mellett. környezet. Walkie-Talkie Az Intercom funkciónak köszönhetően könnyen és kényelmesen kommunikálhat a túrák többi résztvevőjével. Nyomja meg az azintercom gombot a távirányítón, hogy üzenetet küldjön a csoport minden tagjának, függetlenül a köztetek lévő fizikai távolságtól. Esésérzékelő - Helyinformáció Ha a beépített érzékelő zuhanást észlel, a Livall alkalmazás riasztórendszere automatikusan SMS értesítést küld az eseményről a megadott kapcsolattartónak, figyelembe véve a BH51M Neo headset felhasználó GPS-es helyét. . . Főbb jellemzők: LED világítás: Hátsó lámpa Iránylámpák Féklámpa Kihangosító készlet Bluetooth PTT Walkie-Talkie (Intercom) Esésérzékelő Sos figyelmeztető funkcióval Automatikus kikapcsolás lodz ...csatlakozás Elveszett riasztó Állítható méret Távirányító a kormányon Tartalom csomag: BH51 Neo sisak Kormány távirányító Mágneses USB töltőkábel Felhasználói kézikönyv Borító Műszaki paraméterek: LED világítás (elöl, hátul, irányjelzők, stop) Adaptív üzemmódú világítás Bluetooth kihangosító készlet Esésérzékelő Sos riasztás PTT Walkie-Talkie (Intercom ) Hang navigáció Elveszett riasztó Bluetooth hatótávolság: akár 10m nyílt térben Hangszórók: Sztereó 2x 0,5W Mikrofon: -42dB Töltőport: mágneses USB Feszültség: 5V DC, 1A Akkumulátor kapacitás: 600mAh / 3.7V Működési idő egy töltéssel: 3 - 6 óra (világítás + hangszóró) cy/zenehallgatás) Akár 10 óra (csak világítás) Töltési idő: kb. 3 óra Készenléti idő: akár 180 nap

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150653903

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn