LG 55Qned813QA Qned Smart LED TV,139 cm,4K Ultra HD,HDR(

229 900

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 10., 09:19
Üzleti felhasználó

Tulajdonságok

Felbontás:
UHD

Állapot:
új, garanciával

Méret:
125 - 139 cm

Leírás

LG Qned813QA

A Nanocell találkozása a kvantumpontokkal:

Gyújtsa szerelemre az érzékeit
a Qned színekkel!

Tapasztalja meg a kvantumpontok és a Nanocell egyesített erejével létrehozott élénk színeket!

Dimming Pro

Az LG Qned fényerőszabályzási technológiája mélytanulási algoritmusokkat használ ahhoz, hogy felmérje a tárgyakat és azok adatait elemzésre küldje a háttérvilágítást szabályozó blokkoknak ezzel élesebb és természetesebb képek jönnek létre, és a holdudvarhatás is minimálisra csökken.

5.generációs 7 AI processzor

Finomhangoljuk a
tévézés élményét

Az 5. generációs 7 AI processzor mélytanulási algoritmusokat használ az új magasságokba emelt tévézési élmény érdekében.

AI Picture Pro

Az AI Picture Pro technológiával a tökéletes kép elérhetőbb, mint valaha volt. Az optimális részletgazdagság érdekében a továbbfejlesztett AI 4K-s felskálázás és az AI színárnyalat-leképezés javítja a kontrasztot és a felbontást. Mindeközben az elő-és háttér feljavítás, valamint a dinamikusan élénk színek maximálisra növelik a kép mélységét és színvisszaadási képességét, így kiemelkedően életszerű képek jönnek létre.

AI Sound Pro

A mélytanulási technológia segítségével a processzor az audió-adatpontokból felismeri a beszédhangot, a hangeffekteket és a hangfrekvenciákat, így optimalizálni tudja a hangot a megtekintett tartalom típusa szerint a még inkább lebilincselő, térbeli hangélmény érdekében.

Thinq AI és Webos

Intelligens,
és egyszerűen kezelhető

Ismerje meg, hogy milyen kényelmes lehet a tévézés a személyreszabott ajánlásokkal, riasztásokkal és okoseszköz kezelőfelületekkel.

Eszközkompatibilitás

Az Apple Airplay, a Homekit és még sok egyéb más támogatásával a TV és a hozzá kapcsolódó eszközök gyorsabban és könnyebben vezérelhetők, mint korábban.

Sportriasztás
Teljesítmény, amely ellopja
a show-t!

Élvezze a lélegzetelállító moziélményt a saját otthonában az LG Qned-del!

HDR10 Pro

Az LG saját dinamikus színtartomány-technológiája, a HDR 10 Pro, automatikusan állítja a képernyő fényerejét, így a szokásos HDR tartalmak intenzívebb megjelenítésével a képek még tisztábbak és részletesebbek lesznek.

Filmmaker MODE

A Filmmaker MODE segítségével éppen úgy élvezheti a filmeket, ahogyan azt a rendező megálmodta. Ez az üzemmód megőrzi a színeket, beállításokat és a képkockasebességet, hogy a film eredeti verziója tárulhasson a szeme elé.

Haladó játékélmény

Játék
még nagyobb teljesítménnyel!

Legyen még erőteljesebb játékkonfigurációja egy olyan, magasabb szintű TV-vel, melyet a csúcskategóriás játékok következő generációjához terveztünk.

Game Optimizer (Játékoptimalizáló) és Irányítópult

A Game Optimizer (Játékoptimalizáló) minden játékkal kapcsolatos beállítást egyetlen, könnyen kezelhető menüben tesz elérhetővé, miközben az új Game Dashboard-dal (Játékirányító pulttal) gyorsan hozzáférhet az aktuális beállításokhoz.

Hgig

Az LG a játékipar legnagyobb neveivel fogott össze, hogy a legújabb HDR játékokat a leginkább valósághű és lebilincselő módon hozhassa el Önnek.

4K 120 Hz, Allm, earc és Vrr

Emelje új szintre a játékot a HDR 2.1 specifikáció szerinti 120 Hz-es 4K felbontással, a változó képfrissítési sebességgel, valamint az Allm és az earc technológiákkal, melyek csökkentik a mozgási elmosódást és a szellemképet, így folyamatos, szinkronizált grafikát képesek megjeleníteni nagy felbontásban.

Cloud Gaming (Felhőalapú játékok)

Az LG Qned több ezer új játékot hoz el Önnek a beépített Geforce Now funkciókkal.

AMD Freesync Premium

Az LG Qned TV-ken az AMD Freesync Premium technológia támogatásának köszönhetően a gyors játékot minimális szaggatással, akadozással és bemeneti késéssel élvezheti.

Környezetbarát csomagolás

Még egy dolog,
amiért imádni fogja a Qned-et!

Az LG Qned csomagolását újraterveztük, most már monokróm nyomtatású, újrahasznosítható dobozban érkezik.

Garancia:1-év

Hirdetés azonosító: 150773154

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn