Klarfit Ultimate Gym 5000 kondigép

220 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 29., 08:22
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Klarfit

Leírás

Az Ultimate Gym 5000 készülék a Klarfit társaságtól megbízható erőnléti edzőállomás, mely biztosítja az Ön mindennapi edzését és lehetővé teszi az ízületkímélő gyakorlatok végzését.

A robusztus cső konstrukció kényelmes párnázottsággal lehetővé teszi a több mint 50 gyakorlat elvégzését a teljes testre. A berendezés így sok különféle lehetőséget nyújt testének megacélosítására magán tornatermében. A könnyed mozgású kötél csigák az egyenletes mozgásokat biztosítják optimális erőátvitelnél.

A középső ülésből hozzáférése nyílik a butterfly modulhoz, ami használható a mellkas és a karok edzésére, és a láb elülső izmainak eszközeként is láb felhúzására, a széles felső rudat pedig bicepsz, tricepsz, latissimus és hátgyakorlatokra lehet használni.

A kötéllel ellátott eszközök alkalmasak bicepsz, tricepsz és állóhelyzetben végzett hátgyakorlatokra, ülő evezőgyakorlatokra karra, hátra, vállra és lábgyakorlatokra, amennyiben a lábtartó fel van szerelve. A lábemelésre szolgáló készülék a láb hátsó részére és a fenékre lehet használni.

A jobb oldalon egy egyenes crunch pad található hasgyakorlatokra valamint támogató modul lábemelő gyakorlatokra és függési gyakorlatok ellenállással. A földszinti készülék ellenállással a bal oldalán optimális a különféle guggoló és fekvőtámaszokra.

A támla és az ülés könnyen tisztítható szintetikus bőrrel bevont, ezért az edzés után törölközővel egyszerűen le lehet őket törölni.

A termék alig használ jó állapotú szobában tartott. Szállásban nem tudok segíteni de a termék szétszerelt állapotban akár személygépkocsival is szállítható. Csak személyes átvételt tudok ajánlani.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150544980

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn