Kézi masszírozó F-86 Allinad, Japán gyártmány,kiválló állapotú. Eladó!

28 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 18., 09:24
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Alkalmazás:
Egyéb

Állapot:
újszerű

Típus:
elektromos

Leírás

Kézi masszírozó F-86 Alliand, újszerű, kiváló állapotban Eladó!
Alkalmas:
- fájdalomcsillapításra
- kiváló Japán technológia
- sokoldalú masszírozófej
- Célzott nyomáspontos terápia
- Bárhol használható a testen
- Egyedülálló három akciós technológia
Specifikáció:
220V-230V, 50Hz, 10W, 30 perc folyamatos használat

Ez az "Allinad kézi masszírozó" egy remekmű, amely ötvözi a japán hagyományok eleganciáját a modern technológia vívmányaival. Ez a masszírozó, amelyet 1987 óta Japánban gyártottak precízen, a páratlan minőségről és innovációról tanúskodik a testápolás területén.
Az Allinad Massager egyedülálló "Öt effektus egy fejjel" funkciójáról híres, amely sokoldalú funkciókat kínál a különféle masszázspreferenciák kielégítésére. Kifinomult hármas hatású masszázsrendszerrel büszkélkedhet, amely vízszintes, függőleges és körkörös mozdulatokat közvetlenül a masszázsfejhez juttat, maximális hatékonyságot biztosítva minimális fogantyúrezgés mellett a felhasználói kényelem érdekében.
A multifunkcionalitást szem előtt tartva tervezett masszírozó ötfeldolgozó fejet tartalmaz a célzott könnyítés érdekében: határozott érintés, gyengéd dagasztás, precíziós nyomás, széles területi kezelés és bőrstimuláció az érzékek élénkítésére. A kezelés könnyed, az egyszerű egyérintéses kapcsolónak köszönhetően, amely lehetővé teszi a nagy és alacsony sebesség közötti váltást, így a masszázsélményt pontosan az Ön igényeihez igazítja.
Az Allinad Massager erőben és finomságban egyaránt kiemelkedik, puha rögzítésével a gyengéd érintésért, amely megnyugtat és megfiatalít. Ergonomikus kialakítású fogantyúja biztonságosan illeszkedik a kezedbe, így csúszásmentes fogást biztosít, így kortól függetlenül bárki könnyen használhatja anélkül, hogy idővel elfáradna.
A megszakítás nélküli kikapcsolódásra tervezték, kényszerített léghűtő rendszerrel rendelkezik a biztonságos, folyamatos működés érdekében. Ez a kompakt, mégis nagy teljesítményű készülék a legnagyobb kényelmet nyújtja, lehetővé téve, hogy bárhol átadja magát egy professzionális minőségű masszázsnak. Tapasztalja meg a személyes gondoskodás csúcsát az Allinad kézi masszírozóval ahol a luxus a hosszú élettartammal párosul.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150330076

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn