KTM Shimano Steps Di2 auto/manual csúcs ebike elektromos kerékpár 504W

380 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 21., 21:09
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
újszerű

Szín:
egyéb

Méret:
28''

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
KTM

Leírás

Az 1934- ben alakuló osztrák KTM több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, a magyar piacon nem kell bemutatni! 2005-ben már világbajnoki címet nyertek, a minőség, a tartósság, a kiváló teljesítmény garantált, kb. 150 féle modell érhető el 30 országban!

KTM Ventura Vienna 8 Di2 Shimano Steps manual/automata váltós alu kerékpárunk ötvözi az elegáns megjelenést a csúcstechnológiával, gyári állapotú, teljesen karcmentes!

35 éve bicajozok, 4 éve vagyok megszállott ebike gyűjtő, és használó, minden fajta motorom volt már, de azt hiszem ez a Shimano Steps rendszer mindent visz.
Értem én, hogy kb.100 éves a japán Shimano márka, a kerékpáros kiegészítők és alkatrészek szinonimája, egy óriás, imádják a versenyzők, de hiszem, ha érzem!

Ehhez az érzéshez szükség van egy teljes komplex rendszerre: Shimano Steps E6010 típusú kijelző, amely kompatibilis a Shimano Nexus Di2 8 sebességes elektromos dual automata váltóval (manuális módra is váltható), illetve a 250 Watt Shimano Steps középmotorral. Ez az egység egy szinte teljesen hangtalan erőteljes utazást ad! A hatótávról a Shimano 504 Wh-s aksja gondoskodik! A túrához az M-Wave vízálló, zárható túradobozba pakolhatunk!



- Shimano Steps E6010 kijelző. (a 6000-es sorozat újabb verziója) Használati utasítás van, nagyon felhasználóbarát! A képernyő a kerékpár minden hibáját kiírja, a kijelző természetesen hibakódmentes!
Fokozatok: Eco, Normal, High, Off, Walk + lámpa bekapcsoló
Ha toljuk a bicajt (Walk), a bicaj önmagát tekeri, megkönnyíti a tolást. Tekerhető (off) csak bicó módban is, normál érzés, nem fojt vissza a motor!

A markolat bal oldalán 3 gomb, menü, illetve fel-le rásegítő funkciók. A jobb oldalon szintén 3 gomb, ami a váltót irányítja, automata/ manuál váltó mód, illetve fel-le gomb, amivel megszakíthatjuk menet közben az automatát, és váltási fokozatokat állíthatunk, ha mégis kedvünk van váltogatni.
Az automata váltó is a saját tekerési stílusunknak megfelelően kalibrálható. Beállíthatjuk, hogy hányadik fokozatban szeretnénk indulni, hogy milyen időzítésű legyen a váltás stb!
Az eddigi automata Bosch -Intuvia rendszereimnél a gyári beállításokat nem tudtam "magamra formálni" csak szervízben, a Shimano Steps rendszernél ezt megtehetem magam is költségmentesen!

Egyéb:
-Shimano Nexus Di2 8 sebességes elektromos vezérlésű agyváltó (manuál/automata) Megbízható, kényelmes, jobban kalibrálható, hatékonyabb, nagyobb váltási teljesítmény. Az új prémium kategóriás kerékpárok jelentős része Shimano Di2 elektronikus váltós.
- Shimano Steps 250 Watt, 36 V középmotor
- 504 Wh/14 Ah/ 36 V lítium ion Shimano aksi + gyári töltő + 2 db kulcs
- Magura HS 11 hidraulikus gondozásmentes fék (zárt, karbantartásmentes a Magura Royal Blood ásványi fékolaj miatt)
- Busch & Müller Lumotec IQ Eyc lámpa 6V 50l Lux (kijelzőről indítható)
- SR Suntour CR85 teleszkóp
ergonómikus markolat, KTM Line kormány, KTM Line állítható dőlésszögű kormányszár
- Zecure Hydro Foam, zselés, teleszkópos ülés
- Schwalbe Energizer Plus 28 colos gumik (első gyorscsatis). Elektromos bicajhoz tervezett, kiváló tapadást, alacsony gördülési ellenállást biztosít, Green Guard defektvédelem, reflexcsíkos

Apróságok:M-Wave gyorcsatis túradoboz, Crivit állítható sisak hátsó lámpával, fényvisszaverő, rovarvédelm, Racktime 25 kg-ig terhelhető csomagtartó, lezáró, csengő, sárhányó,Abus kódkártya

Életen át tartó gondoskodás:-)
2019-ben Budapesten, az ország legszínvonalasabb szaküzletében, a Bringaland Kerékpárüzletben nyílt meg az első Shimano Service Center. A SSC önálló professzionális kerékpár szakszervizek és boltok nemzetközi hálózata, az ország legtöbb helyén elérhető!

A kerékpár Szigetszentmiklóson kipróbálható! Egyeztethető: 06 30/681- 9414-es telefonszámon!

Az eladó magánszemély, a kerékpár alvázszámmal rendelkezik, kizárólag megtekintett / kipróbált állapotban adásvételivel vehető át, postai úton, garanciális/jótállási vállalással nincs módomban értékesíteni!
Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!

Hirdetés azonosító: 151003974

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn