Igényes, övre főzhető kemény bőr telefontartó biztonsági zárral

25 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 13., 13:44

Tulajdonságok

Anyag:
Valódi bőr

Állapot:
új

Szín:
Fekete
Márka:
Egyéb

Leírás

Leírás: Eladóvá vált Varga László bőrmíves mester (Vlbbtabs) által készített, igen igényes, biztonsági záros valódi kemény bőr telefon tartóm. Nem lehet olyan egyszerűen kinyitni, mint egy mágneszáras tokot! Oldalán levő biztonsági zár enyhe kifelé húzásával nyílik, az alján levő kivágás segítségével pedig kivehető a benne tárolt készülék.
Kézzel készült, magyar kézműves termék! Valódi marhabőrből készült. Végig varrott, nem gagyi ragasztott, mint a legtöbb bolti! Igazán robusztus, férfias darab, nem egy-két évre tervezve. A zárszerkezet is igényes német gyártmány, csapolt fém.
Elkészülése után nem sokkal eladtam a telefonom, az új készülékemhez meg már sajnos kicsi lett, egyedül ezért vagyok kénytelen megválni tőle.
Maximum 50mm széles, 7mm vastag szíjra fűzhető fel. Belső űrmérete 155mm x 70mm x 20mm, tehát vagy ekkora, vagy ennél kisebb dimenziókkal rendelkező készülék tárolására alkalmas. Én például egy műanyag Apollo Armor Magsafe tokban tartott iphone 13 hoz készíttettem.

Állapota: Gyakorlatilag új, pár alkalommal volt viselve a leírásban említett ok miatt. Kopás, karc, egyéb sérülés nem található rajta, így mind saját használatra, mind ajándéknak is kiváló!

Átvétel, megtekintés: személyesen Nagykőrösön, vagy előre utalás után MPL-el postázom (utánvéttel, futárral, csomagponttal stb nem áll módomban küldeni!). Csere, beszámítás köszönöm, nem érdekel, alku nincs, posta a vevő terhére!

Ára: 25.000Ft (postaköltség 3000ft egynapos idő garantált)
Érdeklődni, egyéb infók itt üzenetben!
Üdv: Ifj. Zódor Balázs

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150228673

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn