Igazi KIS Erömü Dell Vostro 5481 I5-8248U 2GB VGA 8GB RAM 256SSD

159 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
128-255 GB

CPU típus:
Intel Core i5

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
14-14.9''

Típus:
Ultrabook

Márka:
Dell

Leírás

Hosszú terméknév
Igazi Erömü 2KG Alatt
EZ Mindent TUD AMIT Kell Hogy Tudjon Még Játszani Is Tudsz Vele Praktikus Keskenyitett 14.1 Képernyövel ..

300 Ezer Alatt!!!

Dell Vostro 5481 Intel Core i5 i5-8265U Laptop 35,6 cm (14") Full HD 8 GB DDR4-SDRAM (upgrade 32gb)
Intel Core i5-8265U (6 MB gyorsítótár, 1,6 GHz), 256gb SSD, 35,6 cm (14") Full HD 1920 x 1080, Intel UHD Graphics 620, Nvidia Geforce MX130 (2 GB, Wlandr5) , Bluetooth, webkamera, Windows 10 Pro 64 bites

Munkája remekül néz ki
Kétoldalas keskeny szegély: A vékony oldalsó szegélyeknek köszönhetően könnyebben fókuszálhat a képernyőre, és így az aktuális feladatra.

Nagy felbontású minden szögből: Az FHD kijelzővel pedig az In-Plane Switching (IPS) technológia pontos, széles látószögű megjelenítést tesz lehetővé.

Jobb együttműködés: A Smartbyte a streamelést helyezi előtérbe a többi alkalmazásnál, míg a Waves Maxx Audiopro élethű hangminőséget kínál a zökkenőmentes videokonferencia élményért.

Biztonság, amelyre számíthat
Védje kisvállalkozását: A hardveres TPM (Trusted Platform Module) 2.0 kereskedelmi szintű védelmet és tárolást biztosít az eszköz ellenőrzéséhez szükséges titkosítási kulcsokhoz. A Bitlockerrel együtt konfigurálhatja biztonsági beállításait.

Felügyelhetőség, amelyre számíthat: A Dell BIOS-hoz való egyszerű hozzáférés széles körű felügyelhetőséget kínál, amellyel rendszerét az Ön specifikációinak megfelelően konfigurálhatja.

Egyszerűbb biztonság: A Windows Hello opcionális ujjlenyomat-olvasójával egyetlen érintéssel biztonságosan bejelentkezhet nincs szükség jelszavakra.

Nincs informatika, nincs probléma: Az opcionális Dell Prosupport vagy Prosupport Plus a hét minden napján, 24 órában közvetlen hozzáférést biztosít haladó szintű technikusokhoz, hogy segítsenek a hibaelhárításban és a problémák gyors megoldásában.

Teljesítményteljesítmény
Legújabb processzorok: A legújabb technológiával, akár 8. generációs Intel Core i7 processzorokkal küzdje meg a nap kihívásait.

Nagyszerű grafika: Többfeladatos munkavégzés megszakítás nélkül vagy grafikus alkalmazások futtatása az Nvidia MX130 különálló grafikával.

Tartalék memória és tárhely: szükség szerint bővítse a tárhelyet és a memóriát a Pcie Nvme SSD opciókkal és akár 32 GB DDR4 memóriával.

Energiatakarékosság: A csúcsváltás csökkenti az energiafogyasztást azáltal, hogy a rendszert automatikusan akkumulátoros táplálásra kapcsolja, még akkor is, ha közvetlen áramforráshoz van csatlakoztatva.

Gondtalan csatlakoztathatóság
Zökkenőmentes PC/okostelefon integráció: A Dell Mobile Connect párosítja iOS vagy Android okostelefonját laptopjával. Lehetőséged van a telefonhívásokról, SMS-ekről, azonnali üzenetekről és más alkalmazásokról érkező értesítéseket közvetlenül a laptopodra irányítani, így egyetlen képernyőn tarthatod a fókuszt.

USB Type-C port: A többfunkciós port lehetővé teszi a különféle konfigurációk csatlakoztatását egyetlen, egyszerű csatlakozással. Csatlakoztasson több monitort, billentyűzetet, nyomtatót és egeret egy kompatibilis dokkolóba az egyszerű irodai beállítás érdekében, vagy húzza ki a konnektorból, hogy útközben is magával vigye laptopját.

Egyesítse az összes eszközt: A portok széles választéka, beleértve a HDMI-t, az USB 3.1 Gen 1 Type-A-t (x2), az USB 2.0-t (x1), az SD-kártyaolvasót és a Gigabit Ethernetet, lehetővé teszik, hogy számos eszközhöz kapcsolódjon.

Polírozott és professzionális
Vékony és könnyű: A könnyű kialakítás áramvonalas lett, hogy stílusos megjelenést és érzetet biztosítson.

Kifinomult színek: Válasszon a parázslóan csillogó jégszürke külső közül, míg a stílusos alumínium burkolat és a csuklótámasz ötvözi a tartósságot az elegáns professzionalizmus megjelenésével.

Kényelmesebb: Az opcionális háttérvilágítású billentyűzet és a precíziós érintőpad kényelmesebbé teszi a munkát.


most ennyi az ára:

Hirdetés azonosító: 149220414

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn