Holland pázsit műfű eredeti 40mm-es most csak 5.990Ft/m2

5 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 9., 20:21

Leírás

Eredeti holland műfű pázsit most a szezon végén nagykereskedelmi áron eladó.

Nagyon dús és sűrű, vakondbiztos, kutyabarát, UV- és fagyálló (8év garancia) és selymesen puha műfű! Szép zöld színe van (kicsit mélyebb, sötétebb, mint ahogy a kép visszaadja).

Ideális kültérre, (vízáteresztő), teraszra, vagy kertbe. Nagy felületen annyira szépen és természetesen mutat, hogy senki nem mondja meg, hogy műfű van a kertben.

Nem lesz többé kiégett, kikopott a gyep, ha a műfű mellett dönt min. 10-15 évre nem lesz gondja vele. Csak takarítania szükséges egy évben 2x 3x.

A képen látható, kiváló minőségű 2,5kg/m2-es és 26.250 tűzés/m2 található benne, mely mind ezt igazolja! Ez nem egy vékony, semmire se jó műfű.

A termék azonnali készleten van 2 és 4 méteres szélességben egyaránt. Amennyiben megvan a teljes tekercsméret (25 méter x 2 vagy 4 méter) akkor a nagyker ára: Bruttó (számlás!) 5.990Ft/m2.

Ha kevesebb kell, mint egy egész tekercs, vagy az egész tekercsen felül még egy kevés kellene, tehát bontani kell, akkor az ára: 6.990Ft/m2.

Mielőtt bárhonnan, bármilyen műfüvet vennél mindig kérj mintát a termékből, és Hasonlítsd össze! Ez a típus csak nálam kapható, egyedi Holland gyártás és import!

Rendelés leadása bővebb infó csak a webáruházban:

Online áruház vagyunk áraink ezért extrán jók! Nincs más trükk! Kérj mintát előzetesen, így tuti azt kapod, amit a képen látsz!

Házhozszállításban is tudunk segíteni országosan! A héten pénteken van kiszállítás Gödöllőre és környékére! (egészen Debrecenig!) Rendelést max.szerda estig tudunk befogadni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150153758

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn