Hamax outback kerékpár bicikli utánfutó trailer

170 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 8., 16:18
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
egyéb

Típus:
Trekking
Márka:
Egyéb

Leírás

Minden tartozéka megvan. Nagyon kényelmes, állítható futóművel. Két gyerek biztonságosan rögzíthető az 5 pontos övekkel, hátul pedig hatalmas csomagtartó egy egész napos kiránduláshoz. Kerekei egy mozdulattal kiszedhetőek és az utánfutó is pár másodperc alatt összecsukható, így elfér az autó csomagtartójában. Használatból eredő karcok előfordulnak rajta, de egyébként szép állapotban van, működését tekintve hibátlan.

A Hamax Outback 2in1 bébikerékpár-kocsi masszív alumínium vázzal és nagyon tágas utastérrel rendelkezik. A kocsi babakocsivá alakítható. Az elülső rész egyedi "biztonsági csatlakozási ponttal" van ellátva, amely biztosítja a biztonságos átmenetet a kerékpár, a babakocsi és a futószett között. A csatlakozási pont piros színű, ha nincs rögzítve, és zöld színű, ha megfelelően csatlakoztatva van.

A biztonsági fényvisszaverő elemek közé tartoznak a fényvisszaverők elöl, hátul és oldalt, a fényvisszaverő anyag a kocsi oldalán és hátulján, valamint egy fényvisszaverő zászló opcionális oldalsó rögzítéssel. A további biztonság érdekében állítható 5 pontos övvel rendelkezik, hogy a gyermekek a megfelelő helyzetben maradjanak. Babakocsi üzemmódban fokozatmentesen állítható fogantyúval és lábbal működtethető hátsó kerékfékkel rendelkezik.

Az Outback 2in1 nagyon kényelmes belső térrel rendelkezik, nagy ablakokkal, amelyekből a gyerekek jól láthatják a tájat, és UV-védelemmel rendelkeznek. A kocsi szellőzőnyílással is fel van szerelve, hogy elegendő levegő legyen a fülkében. A kényelmes ülést a mosáshoz levehető üléspárnázat biztosítja.

A kocsit úgy tervezték, hogy minden tereptípuson sokoldalúan használható legyen. Előnye továbbá, hogy könnyen összeszerelhető és szállítható. Az állítható lengéscsillapító stabil utazást biztosít a gyermekek számára.

Az alapfelszereltségben a kocsi a kerékpár mögé rögzíthető nyers rúddal és a független üzemmódban használható buggykerékkel van felszerelve. A választható kiegészítőkkel társulhat futáshoz, in-line korcsolyázáshoz, kirándulásokhoz (Jogger szett) vagy sífutáshoz (Ski szett).

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150124570

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn