Freya cica gazdit keres

Ingyen elvihető

Feladás dátuma:

jún 5., 21:08

Tulajdonságok

Szín:
Tricolor

Fajta:
Keverék

Életkor:
1 év

Ivar:
Nőstény, Ivartalanított

Egyéb adatok:
Parazitamentes

Leírás

Freya cica gazdit keres !
Ti is teljesen odavagytok a trikolor cicákért? És azt tudtátok, hogy a háromszínű cicusok mindig lányok? Hát azt, hogy a kínai néphagyomány szerint a háromszínű macska a családba gazdagságot hoz?
Bevalljuk, nekünk is gyengéink ezek a különös mintázatú, elbűvőlően szépséges macsekok ! Freya cicánk pont ilyen: hihetetlenül szép, egyedi a bundája, csodaszép a tekintete, egész megjelenése méltóvá teszi egy skandináv istennő nevének viselésére! A mi Freyánk szerencsére csak szépségben, és nem harciasságban hasonlít híres névadójára: Ő egy rendkívül kedves, barátságos természetű, nyitott, kíváncsi és ragaszkodó cicalány. Kimondottan igényli a gazdi közelségét és törődését, szereti a simogatást, a közös játékot és az összebújást. Ha megismert, simán az öledbe telepedik, az a fajta cica, aki szeret a gazdival aludni, még játékos természetű (kedvence egy plüssruhába bújtatott botocska), de már nem bontja le a házat, szeret a kosárkájában feküdve napozni és imádja a nedves macskaeledelt. Beszélgetős cica, cérnavékony hangocskája leginkább egy kismadár csipogására emlékeztet (olyankor szereti leginkább hallatni, amikor megcsörren a nedveskajás zacsi ). Bátran ajánljuk bármilyen korosztály mellé, egyedüli, vagy második cicának is (csak akkor, ha a másik cica is játékos természetű!), könnyen beilleszkedik gyerekek, fiatalok és idősebbek közé is, egyszóval egy fönyeremény cica!
Freya rendszeresen parazitamentesített, ivartalanított és negatív macska aids és macska leukózis tesztekkel rendelkező, kb. 1,5 éves cicalány, akit lakásban tartással szeretnénk örökbe adni. Jelenleg Gödön lakik ideiglenes befogadónál.
Ha szívesen megismernéd Freyát, írj nekünk privát üzenetet, vagy hívj minket a -on.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148251880

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 25 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn