Finnlo E3000 Elliptikus tréner 150k testsúlyig használható

290 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 10:39
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Elliptikus tréner

Márka:
Finnlo

Leírás

Finnlo Ellypsis E3000 elliptikus tréner leírásaz intenzív otthoni használatra tervezett Finnlo Ellypsis E3000 fronthajtású elliptikus tréner kiváló ár-érték aránnyal rendlekező fitneszgép.

Budapesten 20.000 Ft megoldom a házhozszállítást. Nekem már nincs szükségem rá, mert elértem amiért vettem.

A könnyű mozgathatóságért.A felhasználó maximális testtömege: 150 kgaz elliptikus tréner önsúlya: 70 kgaz ellipszis tréner összeszerelt mérete: 165x55x158 cmA

A német gyártó prémium elliptikája, precíziós
golyóscsapágyakkal, 50 cm-es lépéshosszal, és változatos fitneszprogramokkal biztosítja, hogy az edzés élvezetes legyen. A Finnlo elliptikus tréner első lendkerekes modell, melynek tervezésekor az ergonómia kapta a legnagyobb figyelmet. Ennek köszönhetően a rajta végzett edzés nagyon kényelmes, kíméli az ízületeket, és tökéletesre formálja a testet.
Hogyan támogatja a Finnlo Ellypsis E3000 fronthajtású elliptikus tréner az otthoni edzést?
A Finnlo Ellypsis E3000 elliptikus tréner 150 kg-os maximális terhelhetősége miatt színte mindenki számára megoldást kínál. A modern külsővel, és tökéletes geometriával rendelkező Finnlo Ellypsis E3000 elliptikus tréner 10 edzésprogrammal, 15 fokozatban állítható terhelési szinttel rendelkezik.Az elliptika nagy méretű LCD kijelzője kék háttérvilágítással rendelkezik, ezért könnyen leolvasható.Edzése kényelméről a beépített ventilátor, és az USB port gondoskodik. Ideális edzőtárs súlycsökkentéshez, alakformáláshoz, erőnlét növeléshez.Az elliptikus tréner nagyobb lépéstávolsága miatt magasabb felhasználóknak is javasolt, segítségével Ön is csúcsformába kerülhet, már heti 3x30 perces edzéssel.Ha egyszerűen kezelhető nagy teherbírású, intenzíven terhelhető, tökéletes sporteszközt keres, válassza a Finnlo Ellypsis E3000 fronthajtású ellipszis tréner modellt.Strapabíró műszaki megoldások, funkcionalitás, 3 év garancia. Legyen Ön is fitt velünk. Kérdése esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.
A Finnlo Ellypsis E3000 elliptikus tréner műszaki tulajdonságai:
Lendkeréksúly: 16 kg.
A nagy tömegű, gyorsan forgó lendkerék egyenletes mozgást biztosít.Áttételi viszony: 1:9Programok száma: 10.
5 gyáril, 2 pulzusvezérelt, 2 felhasználó, 1 gyors start.
Az edzésprogramokkal, különböző nehézségi fokú tréningeket tehet meg.Ellenállási szabályozása: 15 fokozatban szabályozható.
Az elliptikus tréner működésének intenzítását 15 lépésben változtathatja a kijelzőn található gombok segítségével.Lépéshossz: 50 cmfékrendszer: Mágnesfékes szíjhajtással.
Csendes fékrendszer, amely egyenletes ellenállást biztosít, és nem igényel karbantartást.USB töltő port: Csatlakoztassa telefonját, táblagépét, és tegye az edzését kényelmesebbé.Ventilátor: A kellemes hűsítésért.LCD kijelző:
Mutatja a sebességet, az időt, a távolságot, az elégetett kalóriákat, és a mért pulzust.Pulzusmérés: markolati pulzusmérő, mellkasövi pulzusmérő külön rendelhető.Csúszásmentes lábtartó: A biztonságos használatot garantálja. Nagy mérete segít megtalálni a legkényelmesebb poziciót.Szállítógörgők:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150674177

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn