Eladó 4éves herélt

2 500 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 20., 13:06

Tulajdonságok

Szín:
Szürke

Méret:
160-170 cm marmagasság

Fajta:
Angol telivér

Életkor:
4 év

Ivar:
Ivartalanított

Leírás

hosszas gondolkodás után új gazdát keres szeretett lovam Labotas eladás oka hogy még fiatal és sajnos a közel jövőben nem lesz időm érettsegi alatt egy fiatal lovat tovább képezni Így szeretném eladni egy olyan helyre ahol kihasználjak és tovább fejlődhet. Nem szeretném elvenni előle a lehetőséget hisz előtte még az élet, még sok mindent ki lehet hozni belőle így az eladása mellett döntöttem.
Amit tudni kell róla:
-4 éves lett áprilisban.
Tavaly októberben került hozzám. Egy temperamentumos de kezelhető fiatal Angol Telivér herélt, okos intelligens csikó kb 160-165cm első két lábra vasalva van. Más lovakkal nem domináns nálam egy másik herélt társaságában éli minden napjait. Ridegtartásban van, illetve télen boxba van.Korábban futott egy két versenyt de nem volt egy nagy karrierje mint galopp lo, tiszta lábakon áll. Átlovaglása tavaly kezdődött el mint ugró ló dunakeszin a alagi tréning központban volt, illetve onnan vásároltam. Van benne potenciál de akár díjlovaglásra is merem ajánlani hisz szép könnyű mozgású teliver.
Korát tekintve kezdőknek nem ajánlom de tovább képzése után egy tökéletes kezdő ló is lehet . Személyiségileg egy nagyon aranyos bújós herélt igényli az ember közelségét illetve imádja ha ápolják simizik stb. Tovább képzése után akár gyerekek lovagoltatására is alkalmas lehet, imádja a gyerekeket illetve nálam egy 5 éves kislány is lovagolta futószáron. Itthon kisebbeket ugortunk vele nem szemes megugrik bármit de már egy két honapja nincsen munkában!
Lovaglásilag egy finom kezű Lovasnak ajánlom. Előttem férfi tulaja volt, igy akár egy könnyebb testű férfinak is ajánlom.
Megtekinteni Kocseron lehet(pest megye) illetve tovabbi információt(származását, képeket stb) szivesen adok privátban

(Kupeceknek és tovább adásra nem eladó! Csak jó leinformálható helyre!)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150372974

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn