Diamant Bosch elektromos kerékpár ebike 400 W 28' okos váltó eco180km

290 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 26., 09:36
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Váztípus:
Unisex

Állapot:
újszerű

Szín:
egyéb

Méret:
28''

Típus:
E-bike, Enduro, DH
Márka:
Egyéb

Leírás

A Diamant Németország legrégebbi kerékpárgyártója, és közel 140 éve képviseli a minőséget és az innovációt. A cég az 1900 -as években feltalálta a dupla görgős láncot, a női kerékpárváz konstrukciót, illetve az ergonómikus kerékpárkormányt, amely fejlesztések a mai modern kerékpárok alapjai. Számtalan európai és világversenyt, pl. Olimpiát is nyertek a márka kerékpárjaival.

Számos díja mellett (pl. iF Design Award 2017, Design & Innovation Award 2020) 2023-ban megkapta a legjobb e-bike gyártó címet is. A keretekre és merev villákra vonatkozó élettartam garancia már több mint 100 éve a márka ígéretének része. 2003 óta a Diamant az amerikai tulajdonú Trek céghez tartozik, de minden kerékpárját a Diamant kerékpárgyárakban kézi munkával szerelik össze Németországban.
Modelljei a modern technológiát és a klasszikus elemeket ötvözik.

Diamant 28 colos sötét-közép-ezüstszürke alu kerékpárunk Bosch Active Line nyomatékszenzoros középmotoros (250 W, 250%-os rásegítés) 400 Wh-s Bosch aksival (bicóról is tölthető). A kerékpáron a kézzel készített minősítés is fel van tüntetve! Eddig megtett futás: 2153 km, Ecoban megtehető 180 km, Tourban 102 km (Teljesen feltöltött aksival indultam 15 km-es túra után, mindig Tourban megyek 22-28km/h között, 26,9-nél vesz vissza a rásegítésből)

A kerékpár alacsony átlépésű, könnyű a fel és leszállás, illetve vázgeometriája lehetővé teszi az egyenes vezetési pozíciót, ami kíméli a gerincet, és rendkívül kényelmes! Ajánlott: 160-195 cm ig, kb. 130 kg-ig.

A kerékpár egyedisége, hogy Nuvinci Harmony Dual váltóval szerelt. Az Enviolo / Nuvinci Harmony intelligens, fokozatmentes agyváltó (USA, Holland fejlesztés) 2024-ben megkapta az Eurobike díjat a legjobb váltótechnikáért, karbantartásmentes. Könnyű és nehéz (dual) fokozatajánló. Könnyű 12 fokozat, nehéz 16 fokozat. Hihetetlen élmény, nem érzi az ember a váltást!

Bosch Intuvia levehető kijelző/ rásegítési lehetőségek: 4 rásegítési fokozat (eco, tour, sport, turbo + off + walk)
- Walk (séta) funkció, a kerékpár tolásnál 6 km / h -ig tekeri önmagát, azaz nem terhel bennünket a kerékpár súlya.
- OFF funkció: a bicaj működtethető, rásegítés nélkül is (a rásegítés menet közben kikapcsolható) ebben az esetben úgy üzemel, mint egy normál váltós bicikli. (Menet közben a rásegítés vissza is kapcsolható.)
- USB Töltés: a Bosch Intuvia kijelző lehetővé teszi, hogy kerékpározás közben mikro USB-n keresztül különböző eszközöket pl. az okostelefont töltsünk.
A lámpák (első és a hátsó) a kijelzőről kapcsolhatóak!

Extrák: Bontrager vízálló gyorscsatlakozós túratáska (eredeti ára: 35 000 Ft), csengő, gyári 25 kg-ig terhelhető csomagtartó, pumpa, kulcs, Bosch töltő, Axa kulcsos kerékzár / patkózár
További jellemzői:
teleszkópos kormányrúd Preload / előterhelés funkcióval
Magura HS 11 hidraulikus gondozásmentes fékek (zárt, karbantartásmentes hidraulikus fékrendszer a Magura Royal Blood ásványi fékolajnak köszönhetően)
Axa pico 30 lámpák (kijelzőről kapcsolható)hátsó prizma (speciális lencsetechnika miatt nagy fényeloszlás, az út szélén is, víz és ütésálló, 30 lux led, 50 000 óra élettartam, 60 m-ig elvilágít, és 3500 m-ről látható)
Selle Royal Free Way Fit Relaxed Comfort (Slow-Foam Fit memóriahabos, Royalgel zselés ülés)
Integrated Clip System (ICS) az ülés hátsó részén
Szabadalmaztatott Clip System, amely egy nyeregtáska, vagy egy világítás felszerelését teszi lehetővé egy mozdulattal a nyereg hátsó része alá integrált részre.
Schwalbe Energizer Pro 28 ' gumik Race Guard defektvédelem, reflexcsík

A kerékpár Szigetszentmiklóson kipróbálható! A szállításban is (üzemanyagáron) tudunk segíteni! Egyeztethető: 06 30/681- 9414-es telefonszámon!

Az eladó magánszemély, a kerékpár alvázszámmal rendelkezik, kizárólag megtekintett / kipróbált állapotban adásvételivel vehető át, postai úton, garanciális/jótállási vállalással nincs módomban értékesíteni!
Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150486720

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn