Denon AVC1-HD csúcsmodell 29kg

499 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 5., 17:08
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Egy ideje már nem használom, de érzelmileg annyira kötődtem ehhez a remek géphez, hogy nem volt szívem eladni. De tudva milyen elképesztő hangzásra képes, kár itt pihentetni, legyen innentől valaki más társa a mozizásban és zenehallgatásban.
A készülék a gyártó csúcsmodellje volt, jelenleg kapható utódja ami már Dirac képes de nagyrészt megegyezik ezzel a modellel 2.7 M Ft-ért kapható. Ez alapján érdemes bepozícionálni a tudását és a hangját. Nálam az első Audyssey-t használó készülék volt, amely az első mérés után tökéletes eredményt mért számomra és nem kellett utólag már piszkálni később. True HD, DTS MA megy gond nélkül rajta. Kellemes grafikus kezelőfelülete van. A gyári távja karcmentes és igen elegáns a kéken világító érintőképernyő. A másodlagos gyári távja is megvan szintén szép állapotban. Gyári leírás, könyve, cd-k és a bemérő mikrofon is rendelkezésre áll. A súlya 29 kiló, de megemelve garantáltan sokkal többnek fogod érezni. Itt nem spóroltak semmivel és ez a kapott hangban érződik is. Kifogyhatatlan erő és dinamika. Kellemes, meleg analógos zenei hangja van, ami mozinál igen meglepően jeletkezik. Döbbenet, na...ilyent a mai kínálatban már nem találsz. :)
Ahogy láttam ha néha felbukkan, 600-800e környékén szokott mozogni az ára. Ennek annyi hibája van, hogy az egyik csatorna kábel szorítója elkallódott. De ha elég számodra a 10 csatorna, akkor egy remek mozid lesz így is. Minden csatorna szabadon konfigurálható, így akár 8 centert is hozzá lehet rendelni önállóan mérvbe és kalibrálva mindet. :)
3 független szubot kezel, akár front bal+jobb+LFE kiosztással is beállítható.
A készülék nagyon szép és impozáns kinézetű, már a megjelenése is erőt sugall. Különálló végfokok és elektronika (Ddsc-HD).

Hirdetés azonosító: 150681685

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn