Conopu otthoni párátlanító, 2300 ml-es új

20 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 27., 17:38
Szállítással is kérheted

Leírás

Nagy párátlanító automatikus leolvasztása >> Minden Peltier-effektussal rendelkező párátlanító fagyproblémát okozhat alacsony hőmérsékletű környezetben. Ez a nagy párátlanító azonban a probléma elkerülése érdekében automatikus leolvasztó funkcióval van felszerelve, amely automatikusan megszünteti a fagyot és újraindítja a párátlanító modulokat. Így ez a nagyszerű párátlanító egész nap működhet.
3 üzemmód >> Ez az otthoni párátlanító igény szerint 3 különböző üzemmódot támogat. Az erős üzemmód teljes erővel működik a legjobb párátlanítási teljesítmény elérése érdekében. Az alvó üzemmód csökkenti az energiát és a zajt, így éjszaka is használhatja a hálószobában. Az automatikus mód a párátlanítást addig tartja fenn, amíg a páratartalom körülbelül 50% relatív páratartalom alá csökken. (Kérjük, engedjen meg egy kis mérési hiba értéket.)
Nagyméretű, kettős működésű párátlanító >> A hagyományos, csak egy párátlanító modullal rendelkező párátlanítókkal ellentétben ez a nagy, otthoni használatra szánt párátlanító Két szilárdtest-modullal van felszerelve, hogy dupla mennyiségű, akár napi 800 ml-es párátlanítást érjen el (ideális hőmérsékleten tesztelve). ). 86°F hőmérsékletű és 80%-os relatív páratartalmú környezetben, hibatűrhető).
a nagy párátlanító automata leállítása >> Amikor a 78 unciás víztartály majdnem megtelik, ez a párátlanító automatikusan kikapcsol, és pirosan villog, hogy megakadályozza a víz túlcsordulását, és emlékeztesse Önt a víztartály kiürítésére. Víz. Az automatikus kikapcsolás másik módja az időzítő beállítása (8/12/24/48 óra áll rendelkezésre). Ez a párátlanító kikapcsol, ha lejár az idő. Így gond nélkül kimehet, vagy éjszaka is használhatja.
Párátlanító színes fénnyel >> Ha színes fényre van szüksége csodálatos estéjének díszítéséhez, ez az otthoni párátlanító a megfelelő választás. Színes fénnyel van felszerelve, és támogatja a változó színmódot, a fix színt és a be- és kikapcsolási módot. Párátlanító fürdőszobába, hálószobába, gardróbba stb. Megjegyzés: A legjobb működési hőmérséklet 15°C és 40°C között van. A 47°F/8°C alatti hőmérséklet nem megfelelő.
Kerülje a termék használatát magas páratartalmú környezetben a fürdőszobában, és kerülje a nedvességet. B. Időben öntse ki a vizet, ha a terméktartály megtelt vízzel, mert amikor a termék ventilátora leáll, miután vízzel megtelt, a vízgőz behatol a gép belsejébe, és rendellenes elektronikus alkatrészekhez vezethet.
Megjegyzés - A termék kézikönyve vagy címkéje szerint az optimális használati hőmérséklet 20-30 °C, az optimális páratartalom pedig 60-80%. Győződjön meg arról, hogy ezek a feltételek teljesülnek, és tartsa zárva a helyiséget (ajtók és ablakok zárva). Készülékünk alacsony fogyasztású félvezető technológiát használ. Ezért a hatás megfigyeléséhez 24 órás művelet szükséges. Kis helységekbe, például gardróbba, hálószobába és dolgozószobába a legalkalmasabb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150515469

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn