Bugaboo bee 5 babakocsi mózeskosárral és babahordozóval

180 000

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Babakocsi 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex
Típus:
Standard babakocsi

Leírás

Eladó Bugaboo Bee 5 babakocsi mózeskosárral és babahordozóval. 0-3 éves korig tökéletesen kiszolgál.

A babakocsi ülésének mérete több fokozatban állítható, együtt nő a babával. Teljesen vízszintesre dönthető, bővíthető kupolájának köszönhetően jól védi utasát az időjárás viszontagságaitól. Első kerekei bolygósíthatóak, inkább városi terepen ajánlott. Az ülés mindkét irányba felhelyezhető, három fokozatban dönthető. Összecsukva akkora, mint egy nagyobb bőrönd. A súlya is csak 9 kg, ellentétben a legtöbb 3 az egyben babakocsi 12-15 kg-jával. Tömegközlekedésre kiváló, mivel elég keskeny és könnyű, jól el lehet férni vele még a szűkebb buszokon, villamosokon is. A babakocsi ülése enyhén kifakult a napsütéstől, a vázon apróbb karcok vannak. Sajnos a tolókar borítása lekopott, de vásárolható új belőle a boltokban.

A babakocsihoz tartozik egy merev aljú mózeskosár. Ez egy kisebb méretű mózes, igazi kuckós, álomporos, az én kislányom órákig tudott benne aludni. Az oldalfala lecipzározható, szállításkor kis helyen is elfér (nem foglalja el a csomagtartót). Ugyanaz a kupola való hozzá, mint a babakocsihoz. A mózeskosár külön adapterrel rögzíthető, ez is a babakocsi tartozéka. Semmilyen hibája nincsen.

A babahordozó egy Joie I-snug, együtt nő a babával típusú babahordozó. Kényelmes és biztonságos, ADAC teszteken is kiváló minősítést szerzett. Ezen felül az egyik legkönnyebb babahordozó.Merevítős napellenzővel rendelkezik, az autóban is jól árnyékol napsütés esetén. Az autó biztonsági övével rögzíthető. A babakocsihoz adapterrel rögzíthető, ez is tartozéka. Használatból eredően enyhén bolyhos.

A babakocsihoz tartozik még egy piros téli bundazsák, ennek semmilyen hibája. Két piros kupola a rózsaszínen kívül. Esővédő, mely kifejezetten ehhez a babakocsihoz illeszkedik. Egy kicsit ütött-kopott Lascal mini testvérfellépő. Nasi és pohár tartó tálca. Valamint egy olyan táska, melyben poggyászként lehet feladni a repülőn. (Ennek sajnos a cipzárja javításra szorul.)

A babakocsi megtekinthető személyesen Érden, valamint előre egyeztetés esetén Budapest 11. és 18. kerületében. Csak személyes átvétel, postázás nem lehetséges.

Hirdetés azonosító: 150177302

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn