Britax Römer Duo Plus Mercedes-Benz limitált isofixes autósülés 9-18kg

80 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Méret:
9-18 kg között

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

A Duo Plus az ECE R44 szabvány szerint jóváhagyott, ADAC teszttel rendelkező autósülés. Prémium minőségű termék, amely garantálja a biztonságot 9-18 kg testsúly között.

A Britax Römer márkáról: A Britax Römer 100%-ban európai cég, ezért ragaszkodva brit és német gyökereihez, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. Termékei jellemző a prémium minőség, csak kifogástalan minőségű alapanyagokkal dolgoznak és titkuk az egyedi, szabadalmaztatott technológiákban rejlik.

Mercedes-Benz Gyerekülés, A Gyár Által Forgalmazott Termék A 9 hónapos és körülbelül 4 éves kor közötti gyermekek (9-18 kg testtömeg) biztonságosan utazhatnak a Mercedes-Benz Duo PLUS gyermekülésben.
A Duo PLUS-t a Mercedes-Benz szigorú biztonsági követelményei szerint tesztelték és ellenőrizték. Magas szintű biztonságot nyújt vezetés közben és baleset esetén.
Ehhez átfogóan felszereltük a Duo PLUS-t: A szabványos Isofix és Toptether rögzítések megkönnyítik a gyermekülés biztonságos és helyes felszerelését és eltávolítását. Az Isofix rendszer szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosít a jármű és a gyermekülés között, még akkor is, ha az ülésen nincs foglalt. A beépített Isofix csatlakozási pontok nélküli járművekben a Duo PLUS a hagyományos 3 pontos járműövvel is rögzíthető. (Kérjük, vegye figyelembe a 306-os kódú, övtáskával felszerelt járművekkel kapcsolatos tudnivalókat. )
A Mercedes-Benz Duo PLUS alapfelszereltségét képező Toptether kiegészítő övként további biztonságot nyújt a felső gyermekülés rögzítéséhez, és korlátozza az ülések forgását. A Duo PLUS rendszer veled nő: Az állítható magasságú vállpánt egyszerűen 7 magasságba állítható. Ezenkívül a gyermek pozíciója gyorsan, egyetlen mozdulattal változtatható, ülő, pihenő és alvó pozíció áll rendelkezésre.
A Mercedes-Benz tervezőink által tervezett, kiváló minőségű anyagokból készült exkluzív szürke/fekete huzat nemcsak tökéletesen illeszkedik a jármű belsejébe, hanem levehető és mosható is. A cserehuzatok külön kaphatók.
A gyermekülés Németországban készült. Cikkszám : A0009704302

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149484386

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn