Bosch vákumozó és botmixer

21 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Méret:
0,5-1 l

Márka:
Bosch

Típus:
Botmixer

Leírás

Eladó Bontatlan csomagolásban, teljesen új Bosch MS6CB61V1 Vákuumozó botmixer, 1000W-os!

Maximális Bosch motorteljesítmény 1000 wattos motorral: elég erőt biztosít a legdurvább kihívást jelentő összetevők feldolgozásához és elég hajtóerőt a rengeteg tartozékhoz.
Vákuumos tárolórendszer mellékelve: kiszívja a levegőt a speciális vákuumtartozékokból, ezáltal az étel tovább marad frissen.
Vákuumtartozékokkal együtt: tartós tárolódoboz és újrafelhasználható duplazáras vákuumtasakok.
Quattroblade: optimális vágási és finom keverési eredményt biztosít az Antisplash funkcióval együtt.
Ergonomikus és könnyen kezelhető: könnyű ház, puha tapintású fogantyúval a kényelmes és biztonságos fogásért.
Különösen nagy teljesítmény a szinte azonnali kiváló eredményért.
Maximális teljesítményű motor, amely megfelel a legmagasabb igényeknek is. Bármely turmixolási, darabolási, aprítási vagy dagasztási munkát el tud végezni, hála a hihetetlen 1000 wattos motornak és a rengeteg tartozéknak. Még a legkeményebb kihívást jelentő összetevőkkel is könnyen és gyorsan elbánik. Tovább élvezheti a kiváló eredményeket.

Tökéletes állag, a 12 sebesség-beállításnak és a plusz turbó funkciónak köszönhetően.
Most már bármikor ellenőrizheti az egyes feladatok pontos beállításait. Legyen szó mártásról, levesről vagy majonézről, válassza ki a 12 sebesség-beállítás közül azt, amely a kívánt eredményt biztosítja. A teljes teljesítményért és nehezebb feladat esetén nyomja meg a turbó gombot.

Hatékony vágás az optimális keverési és turmixolási eredmény érdekében.
A tartós és különösen éles Quattroblade kiemelkedő vágási eredményeket biztosít pillanatok alatt. Még a nagyobb darabokból álló összetevők turmixolását is könnyedén elvégzi. Az Antisplash funkció megakadályozza a fröcskölést és segít a konyha foltmentesen tartásában.

Tartsa frissen ételeit hosszabb ideig a vákuumos tárolórendszer segítségével. Csatlakoztassa a vákuumszivattyút a kézi turmixgéphez, egy egyszerű kattintással, és tárolja el a friss ételeket, a maradékokat vagy harapnivalókat a vákuumos edényekben és a cipzáras tasakokban. Élvezze a friss étel ízét nap mint nap.

Ergonomikus könnyű ház, amely bárkinek a kezéhez tökéletesen illeszkedik.
A keverés még soha nem volt ennél kényelmesebb. Az ergonomikus könnyű ház bárkinek a kezéhez illeszkedik. Puha érintésű fogantyú plusz könnyen elérhető és nagy gombok biztosítják az optimális kényelmet és kontrollt a tökéletes csúszásmentesített markolattal.

Mérőpohár fedővel a kis mennyiségek méréséhez keveréséhez és tárolásához.
Gyakran van szüksége kisebb adagokra? Kis mennyiségek esetén a keverő-/mérőpohár tökéletes az összetevők mérésére és keverésére. A fedélnek köszönhetően az ételeket, a salátaönteteket vagy az aprított összetevőket a keverés után a főzőpohárban tarthatja, és hűtőszekrényben tárolhatja.

Tartós tárolódobozzal és újrafelhasználható duplazáras vákuumtasakokkal együtt.
Az egymásra rakható vákuumdobozok tartós, BPA-mentes Tritanból készültek, folt- és szagállóak. Használhatók a mikrohullámú sütőben és könnyen tisztíthatók a mosogatógépben. A szakadásálló duplazáras vákuumtasakok szintén BPA-mentesek. Könnyen tisztíthatóak a mosogatógépben, majd újra használhatóak.

Oldja ki a mosogatógépben mosható keverőszárat egyetlen kattintással.
A problémamentes tisztítás csak néhány másodpercig tart. A keverés befejezése után egyetlen egyszerű kattintással oldja ki a keverőszárat. Ezután gyorsan és könnyen elmoshatja folyóvíz alatt vagy mosogatógépben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149970730

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn