Bluetooth kihangosító

5 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 18., 13:44
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Abszolút 360°-os teljes tartományú hangzás - Az Airhug 01 továbbfejlesztett full-duplex digitális mikrofonnal rendelkezik, amely 6 méteres sugarú körben képes hangot felvenni, és alkalmas 4-6 fős konferencia megbeszélésére. A 48 000 minta/másodperces mintavételezési frekvencia biztosítja, hogy az Airhug 01 kihangosító DVD-szabvány hangminőséggel rendelkezzen, és soha egyetlen szót se hagyjon ki. A mikrofonos bluetooth hangszóró mindig nagy hűségű zenelejátszás vagy online konferencia hangzás közben. A hang valóságosabb és sztereóbb, mint képzelted.
Exkluzív, rendkívül hatékony és integrált DSP processzor A beépített nagy teljesítményű DSP chip és az exkluzív visszhangszűrő algoritmus nagy sebességű, valós idejű, intelligens hangfeldolgozást biztosít. A fejlett DSP exkluzív algoritmus megbecsüli és felismeri az akusztikus környezetet. A vezető lineáris és nemlineáris visszhangelnyomó technológia megszüntetné a 400 ms-os visszhanghosszt, ami javíthatja a konferencia minőségét és kristálytiszta hangminőséget biztosít.
Piacvezető intelligens zajcsökkentési technológia Az intelligens zajszűrő algoritmusokkal rendelkező, többfunkciós DSP chip előrejelzi és megkülönbözteti a gyakori vagy azonnali zajokat (100Hz-24khz). Ezután a zajcsökkentési eljárás kiküszöböli a különféle háttérzajokat, mint például a motor, üvöltés, zsivaj stb. A beszélgetés SNR-jét is több mint 25 dB-re növeli, így tisztább hangot biztosít. Az Airhug 01 kihangosító megkönnyíti az online találkozást otthoni munka közben.
Hatékony kompatibilitás Gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható mobiltelefon, táblagép, számítógép és laptop notebook stb. Bluetoothon vagy USB C kábelen keresztül, nincs szükség további illesztőprogramra. Az USB-kihangosító támogatja a plug and play funkciót bármilyen operációs rendszerhez, beleértve a Windows 7, 8, 10, 11, Mac OS rendszer, eredeti Android rendszer és Linux rendszer. Az Airhug 01 konferencia kihangosító kompatibilis a Zoom, a Skype, a Microsoftsteams, a Google meeting, a Webex, a Facetime és a legtöbb online találkozóalkalmazással.
Hordozhatósági részlet - Zsebméretű és ultrahordozható bluetooth konferencia-kihangosító, hordtáskával, amely megkönnyíti a táska vagy bőrönd bármely helyére elhelyezhető. Az Airhug 01 az egyik legkiválóbb USB-s kihangosító a piacon. Könnyen használható és kényelmes otthoni irodában/kültéri/konferenciateremben/üzleti útra vagy több alkalomra. Bármikor és bárhol van szüksége online beszélgetésre vagy , mindig tökéletes munkatársa lesz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148519225

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn