Belmil Smarty iskolatáska

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

1 évet használt kislány Belmil Smarty iskolatáska. A pompom dísz nincs meg. Használatból eredő kopás van rajta. Mosni lehet mosógépben, de én ezt nem mertem bevállalni. :)

Méret:
40 x 27 x 16 cm
Súly:
1,1 kg ( szuper könnyű )

Mágneszár
Fidlock Ez a modell német mágneses csattal van felszerelve. Egyszerű húzással nyílik és automatikusan záródik. Ez a zár a funkcionalitást, a biztonságot és a szórakozást ötvözi.

Termék Jellemzői
Belmil Smarty erős, vízálló anyagból készült alján műanyag merevítéssel.
Műanyag talpa megóvja a szennyeződésektől és stabilitást biztosít.

Állítható Magasság
Az állítható magasság funkció lehetővé teszi, hogy a táska tökéletesen és kényelmesen igazodjon a gyermek magasságához. Öt beállítható magasság közül választhat (S-M-L-XL-XXL), így a táska egyszerűen úgy növekedhet, ahogy az azt használó gyermek is.

Anatómiai Hátkialakítás
Ergonómiailag formázott hátkialakításának köszönhetően óvja gyermeke gerincét, csökkenti a vállak és a gerinc terhelését. A légáteresztő szivacsozott hát és vállpánt tovább növeli a kényelmet.

Osztott Belső Rekeszek
Praktikus belső válaszfalainak köszönhetően minden könyv és füzet helyet talál benne. Kívül
oldalzsebek találhatóak ami a kulacsnak és egyéb apróságoknak tökéletes hely.

Biztonság
Belmil iskolatáska biztonság szempontjából is tökéletes. A táska minden oldalán széles sávban fényvisszaverő anyag található. Mindez a jó láthatóság érdekében.

Praktikum
Táska tetején található gumírozott fülnek köszönhetően kézben kényelmesen vihető, mögötte található kis füllel pedig könnyedén felakasztható.
Belmil iskolatáskák tisztítása egyszerű. 30 fokon, kímélő programon, semleges mosószerrel mosógépben mosható. Célszerű párnahuzatban mosni, hogy a táska sarkait védjük.

Belmil Smarty iskolatáska ergonómiailag formázott hát és váll kialakításának köszönhetően óvja gyermeke testtartását. Speciális kialakítása révén csökkenti a vállak és a gerinc terhelését. Állítható vállszíjának köszönhetően a gyermek magasságához igazítható a táska. Az iskolatáska AGR Tanúsítvánnyal rendelkezik.

AGR Tanúsítvány
A német Egészséges Gerincért Egyesület Független Szakértői Bizottsága. Európában gyártott Belmil iskolatáskákat bevizsgálása után megkapta az AGR tanúsítványt. Szigorú követelményeknek kell megfelelnie az iskolatáskáknak, amit orvosok és gyógytornászok közreműködésével született meg. A minősítés alapján kijelenthető, hogy a Belmil iskolatáskák javíthatják a hanyag tartást és kényelmes viseletet biztosít gyermekeink számára.


Személyesen Üllőn átvehető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149427745

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn