Baby Merc Style - 3 részes babakocsi szett, nagyon jó állapotban

105 000

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Babakocsi 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex
Típus:
Egyéb

Leírás

Kinőttük, ezért eladjuk alig használt, egyebként kényelmes és parktikusan átgondolt, 3 részes babakocsinkat.

Tartozékok: Összecsukható váz, "autós hordozó", "sporülés", "mózeskosár", továbbá egy textil zippzáros tároló, és télre kézvédők, vagy hogy hívják azt.. ?

Gyártói leírás:
Rendkívül strapabíró és tartós babakocsivázzal rendelkezik. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugóknak köszönhetően sikeresen felfogja a nagyobb úthibák okozta kellemetlenségeket is.

A két első kerék bolygósítható, ezzel is megkönnyítve a manőverezést. A tolókar magassága állítható, így a különböző magasságú szülők is beállíthatják a legkényelmesebb pozíciót, ami megkönnyíti a babakocsi irányítását.

A mózeskosár és a sportülés is mind a két irányban feltehető a babakocsivázra. A hátsó tengelyen található pedállal, a központi féket aktiválhatja.

A multifunkciós babakocsihoz tartozik egy 0+ korcsoportos (0-13 kg) autóshordozót is. Az autóshordozóban a gyermek, testre szabható 3 pontos biztonsági övvel rögzíthető. Az autóshordozót az autóban az autó saját, beépített biztonságiövével rögzíthetik. Az autóshordozót a megfelelő adapterek segítségével egyszerűen és biztonságosan a babakocsivázra illesztheti.
A talajra helyezett autóshordozó a talp íves kialakításának köszönhetően ringatható is. A babakocsihoz ajánlott autóshordozó is rendelkezik lábzsákkal a téli hidegek ellen,

A sportülés háttámlája több fokozatban állítható a vízszintes fekvő helyzettől egészen a függőleges ülő helyzetig. A lábtartó is vízszintesre állítható, ezért, ha a lábtartó és a háttámla is vízszintesre van állítva, egy nagy méretű kényelmes fekhelyet kaphatnak. A sportülés is rendelkezik lábzsákkal, ami kellőképpen védi a gyermeket a hidegebb napokon A biztonságról az 5 pontos, kényelmes övpárnákkal ellátott biztonsági övek, a karfa, a lábak közötti heveder, valamint maga a sportülés kialakítása gondoskodik.

multifunkciós babakocsi mózeskosara számos kényelmi és biztonsági funkcióval lett ellátva. A téli hidegek ellen a minőségi alapanyagokból gyártott kárpitok, a mózeskosár kupolája és az igény szerint felcsatolható lábzsák védi a gyermeket. A mózeskosár állíthatófejrésszel rendelkezik, a gyermek kényelmesebb elhelyezkedése érdekében. A mózeskosár kupolája több fokozatban állítható, hatásosan védi a gyermekeket a hideg, a szél és a káros napsugárzás ellen is. A kupolán található állítható szellőzőnyíllás segítségével megfelelő mennyiségű friss levegőt lehet áramoltatni a mózeskosár belsejében. A mózeskosár belső szövet huzata levehető és mosható. A mózeskosár az íves talpának köszönhetően a talajra helyezve hintáztatható is.

Amennyiben érdekel, egy rövid, egy perces kis videót is tudok küldeni, miután felvettük a kapcsolatot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143504352

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 46 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn