X96 Max plusz Ultra fullos tv box, tv okosító, Android PC

18 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Az egyik legjobb választás, ha minőségi tv okosító lenne az igénye! Ez egy komplett multimédiás szórakoztató egység.
Keveset volt használva, ezért eladó, mivel így felesleges. (csak csendben jegyzem meg, egy neves online cég jelenleg is ötvenezerért adja ezt a típust!) A kütyü új (1 hónapos) vállalok rá egy hónap kipróbálási garanciát!!!
Ez mindenben úgy működik ahogy kell. Új korában egy Android programfejlesztő eltávolított róla minden kínai szemetet, a tiszta rendszer fut rajta. Készítettem pár képernyő képet is üzem közben.
Egy program sok-sok ezer film és sorozat elérését teszi lehetővé ingyenesen, napi frissítésekkel. Minden böngésző fut rajta, de még az Office 365 is. Van rajta Psx (Ps1) emulátor kb 12 programmal, Nintendo 64 emulátor vagy 15 játékkal, stb.
Szóval, ez a TE géped, ha egy igazi, normálisat szeretnél elfogadható áron!
JA, És Ajándék Mikrofonos Légegeret Adok Mellé!
Postázás megoldható, de csak szigorúan előre utalás esetén! Ár plusz postaköltség. Utánvéttel nem küldöm. Vagy egyeztetés után személyesen át lehet venni Salgótarjánban.
Alku nincs, ilyen esetben kérem, ne is keressen.
Telefon: vagy

Kiváló minőségű video- és képkimenet: Tapasztalja meg a lenyűgöző 8K felbontást és az élénk színeket az X96 Max Plus Ultra Android0 Smart TV Box segítségével. Az Amlogic S905X4 négymagos ARM Cortex A55 processzor és az ARM Mali-G31 MP2 GPU gondoskodik a zökkenőmentes lejátszásról és több videóformátum támogatásáról, beleértve a VP9 Profile-2-t 8Kx4K@24fps-ig és a H.265 Hevc MP-10@L1-t 8Kx4K @ 24-ig fps. Készítsen tiszta és részletes fényképeket az integrált Amlogic videomotorral, és élvezze a JPEG, BMP, GIF, PNG és TIF képformátumok támogatását.
Erőteljes teljesítmény és tárhely: 4 GB RAM-mal és 64 GB ROM-mal (128 GB-ig bővíthető USB-tárolóeszközökkel vagy micro SD-kártyával) az X96 Max Plus Ultra bőséges helyet kínál kedvenc alkalmazásai, játékai és médiafájlok tárolására. Az Android 11 operációs rendszer egy egyszerű és könnyen használható felületet kínál, amely lehetővé teszi a könnyű navigálást, valamint az alkalmazások és streaming szolgáltatások széles skálájának elérését.
Tökéletes csatlakozás: Csatlakozzon otthoni hálózatához a beépített 4G/5G Wi-Fi-vel, amely stabil és gyors internetkapcsolatot biztosít a streameléshez, böngészéshez és letöltéshez. Az X96 Max Plus Ultra támogatja a Bluetoothx-et is, amely lehetővé teszi vezeték nélküli perifériák, például billentyűzetek, egerek és hangszórók csatlakoztatását. A HDMI 4K*2K UHD kimenetnek köszönhetően éles és tiszta képeket élvezhet 4K tévéjén vagy monitorán.
Széleskörű kompatibilitás és tanúsítvány: Az X96 Max Plus Ultra számos alkalmazással és streaming szolgáltatással kompatibilis, így problémamentesen élvezheti kedvenc tartalmait. A készülék CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a minőségi és biztonsági előírásoknak való megfelelést.
Műszaki adatok:
Ennek a terméknek több változata van, ez a változat: EU Plug, 4+64G

Operációs rendszer: Android 11
CPU: Quad Core ARM Cortex A55
GPU: ARM Mali-G31 MP2
RAM kapacitás: 4 GB
ROM kapacitás: 64 GB
Külső tárhely: USB2.0, USB3.0 támogatás, Micro SD kártya támogatott
Videó dekódolás: több videóformátumot támogat 8K felbontásig
Audio támogatás: MP3, AAC, WMA, FLAC, Ogg
Wi-Fi típus: IEEE 802.11 b/g/n/ac, támogatja a 2,4G és az 5G frekvenciát
Bluetooth: BT4.X támogatása
Videokimenet: HDMI 4K*2K UHD kimenet, HDMI 1.4/2.0
Interfész: DC IN töltőport (5V/2A), 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, USB3.0 és USB2.0 portok, Ethernet port
Test anyaga: műanyag
Fekete szín
Méret: 105x105x19 (mm)
Súly: 0,137 kg
Minősítések: CE, RoHS, egyéb (opcionális)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149823868

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn