Tamrac 5784 nagyméretű, minőségi, profi DSLR 2 in 1 fotótáska

8 490

Ft

Feladás dátuma:

szept 19., 13:39

Leírás

Eladó a képeken látható, keveset használt, újszerű, Tamrac márkájú minőségi fotótáska, mely a belső rekesz kiemelésével aktatáskaként is használható.

A csatlakoztatott objektívvel ellátott DSLR, vaku és 2-3 további objektív (beleértve a 70-200 mm f/2.8-at is) egy habszivaccsal párnázott rekesz, az úgynevezett "shuttle" védi, amely állítható, habszivacsos elválasztókkal rendelkezik.

Aktatáskává alakítani
Ha aktatáskává szeretné átalakítani, egyszerűen vegye ki a táskát a fogantyúk segítségével. A fő rekesz ezután megtölthető aktákkal, papírmunkával vagy egyéb szükséges tárgyakkal. Mivel a laptop rekesz a táska része, laptop továbbra is hordható. Ha vissza szeretné alakítani fényképezőgép táskává, egyszerűen csúsztassa vissza a fényképezőgép felszerelésével teli siklót a táskába.

Habszivaccsal párnázott számítógéprekesz
A sikló mögött egy habszivaccsal párnázott rekesz található, amely a legtöbb 15,6"-es képernyővel rendelkező laptopot tartalmazza.

Cipzáras felső
A cipzáras felsőrész a testtől távol nyílik, így gyorsan hozzáférhet a fényképezőgéphez, egy csatlakoztatott objektívvel. A felszereléshez kicsatolással is hozzáférhet és a felső szárny felemelésével.

Zsebek a tartozékok számára
Az elülső cipzáras zsebben kellékek találhatók a lemezek, névjegykártyák, telefon vagy ipod, tollak, ceruzák és egyéb tárgyak tárolására hozzáférhető. Az oldalakon egy hálós zseb található a vizes palack számára, és a Tamrac Modular Accessory System rögzítési nyílásaival testreszabható a táska a Tamrac kiegészítőivel párnázást biztosít, a vállpánt pedig lehetővé teszi a táska könnyű mozgatását hátulról előre.

Belső méretek: 37 x 14 x 27 cm
Külső méretek: 41 x 20 x 30 cm

Személyes átvétel Salgótarjánban.
Posta előre utalás esetén megoldható (MPL, Foxpost, Easybox)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150354330

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn