Raoul Francé: Az állatok csodálatos világa (Franklin Társulat)

600

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Raoul Francé: Az állatok csodálatos világa

Fekete-fehér szövegközti rajzokkal és képmellékletekkel illusztrálva.
Franklin-Társulat nyomdája nyomása.

Franklin Társulat Kiadása, Budapest, 303 oldal

"Ha az ember közel jár hetvenedik évéhez, joga van, bogy magáról is beszéljen. Hét évtized alatt oly sok változáson ment keresztül az emberiség, ilyen hosszú idő lefolyásában annyi mindent lehet látni, tapasztalni, az embert oly sok csalódás éri vagy, más szóval, oly sokat tanul, hogy nagyon használhat a fiatalabbaknak, ha elmondja tapasztalatait. Főkép ha természetbúvár és sok évtizeden keresztül vizsgálhatta a világot és ha olyan szerencsés helyzetben volt, hogy úgyszólván az egész világot, Európa csaknem minden országát, a földkerekség minden világrészét megismerte. Ha nemcsak hazájának minden vidékét ismeri, hanem évtizedekig vizsgálgatta a tenger életét, ismeri a meleg égöv őserdeit, az alpesi hegyek természetét, a nagy sivatatagokat meg pusztákat, az északi vidékek zord veszélyeit, a földi paradicsomok szépségeit, ha megismerkedett minden népfajtával, tanulmányozta a kőzeteket, a növényeket és állatokat, ha belemélyedt nagyítóüvegével a láthatatlan csodák világába, látta a föld minden nagy és híres múzeumát és tudományos intézetét, ha minderről több mint ötven könyvet írt és sok száz előadást tartott.
Nagyon érdekes, hogy ha az ember sokat tanul, akkor nagyon könnyen elveszti a közel eső és természetes fogalmakat és akkor más ember jobban tudja visszavezetni az igazi útra. Így jártam én is. Egy jó barátom azt mondta nekem a minap : - Érdekes, hogy ön, tisztelt barátom, sok hasznos könyvet adott ugyan nekünk, de mégsem írta meg azokat, melyekhez igazán ért..."

Több könyv vásárlása esetén kedvezményt adok.

Postai szállítási módok előre utalással vagy utánvétellel, házhoz szállítással vagy postán maradóra, csomagautomatába 1425 forintért, ajánlott küldeményként (500 gramm alatt) 1350 Ft.

Foxposttal is lehetséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149507661

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn