Ossendowski - Kínai rejtelmek

14 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Utazás

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Ossendowski - Kínai rejtelmek

Fordító: Sajó Aladár
Franklin-Társulat, Budapest, 179 oldal

"A "Kobe-Maru" japán sorhajó már-már utolsó részét tette meg útjának, amely Yokohamából Sanghaiba vitte. A tengerben visszatükröződő napfényben fölbukkant Kína partja, amely még messzi, bizonytalan távolságban volt. Az utasok, akiket alaposan megviselt a viharos út, alig várták már, hogy partra szállhassanak. A sorhajót hirtelenül mindenek bosszúságára megállította egy kis angol gőzbárka, amely nyilván nem tudott semmit arról a rettenetes taifunról, amely teljes negyvennyolc kínos órán keresztül ott dühöngött a "Kobe-Maru" fölött. A kis japán kapitány ravaszul mosolygott és inasával megüzente a Fülöp-szigetbeli jazz-zenekarnak, hogy szünet nélkül muzsikáljon - végeszakadatlan foxtrottot, twosteppet és shimmit, aminek hangjai, mint ősszel a légydöngés, állandóan zümmögtek és mormogtak.
Néhány óra múlva sikítani kezdtek a hajó szirénái, a gép zakatolt és a gőzös folytatta az útját. A part mindegyre tisztábban volt megkülönböztethető. Kisiklott a köd öleléséből, kinőtt a tengerből és mint sötéten kígyózó vonal vált el a szemhatártól. végül világosan látni lehetett a gyári kéményeket. Az utasok türelmetlen szeme elé kis telep tárult, amely fölött sűrű füstfelhők lomhálkodtak. "

Több könyv vásárlása esetén kedvezményt adok.

Postai szállítási módok előre utalással vagy utánvétellel, házhoz szállítással vagy postán maradóra, csomagautomatába 1425 forintért, ajánlott küldeményként (500 gramm alatt) 1495 Ft.

Foxposttal is lehetséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149828435

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn