Slamtec Rplidar A3M1 360 fokos 2D lézeres szkennerkészlet, 25 m

159 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 19., 21:07

Leírás

A Slamtec Rplidar A3M1 a nagy mérési tartomány, a nagy mintavételi sebesség és a kis méretek tökéletes kombinációja. Az A3M1 lézerszkenner szinte pillanatok alatt képes teljes 360°-os beolvasást végezni. Az ingyenesen elérhető Slamtec SDK és ROS interfésznek köszönhetően az A3M1 számos lehetséges alkalmazáshoz használható.

Az A3M1 beltéri és kültéri üzemmóddal is rendelkezik. Az úgynevezett "Enhanced Mode" konfigurálásakor az Rplidar teljes mérési tartományát és mintavételi sebességét használja. Az "Outdoor Mode" azonban a beeső nappali fény miatti hibaszámításra összpontosított, és ezért nagy mennyiségű feldolgozási teljesítményt köt le a megbízható mérési adatok lekérdezéséhez. 

Csatlakoztatás

Az Rplidar A3M1 USB UART adapterrel érkezik, amely lehetővé teszi a LIDAR csatlakoztatását számítógéphez, Intel NUC-hoz vagy Raspberry Pi-hez, valamint az A3M1 tápellátását is. Ha olyan fejlesztői kártyát használnak, amely nem rendelkezik USB-porttal, az USB UART-adapter kihúzható az adatok UART interfészen keresztüli beszerzéséhez. 

Hirdetés azonosító: 150966157

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn