Runcollg hidrolizált kollagén 500 gramm Gymbeam - eper-kiwi ízben

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Vitaminok, nyomelemek, táplálék kiegészítők

Leírás

Eladó 500 grammos kiszerelésben Runcollg hidrolizált kollagén - eper-kiwi ízben

A Runcollg hidrolizált kollagén egy funkcionális táplálékkiegészítő, amelyet a maximális izom- és vázrendszeri gondoskodás támogatására fejlesztettek ki. Magas a kollagéntartalma, amely természetesen megtalálható a porcokban, és általában összefügg ezek rugalmasságával. A készítmény emellett C-vitamint is tartalmaz, ami elősegíti a normál kollagéntermelést, és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A Runcollg hidrolizált kollagén egy hatékony étrend-kiegészítő az izom- és vázrendszerről való gondoskodás támogatására. Legfontosabb alkotóelemei a hidrolizált kollagénpeptidek ezek, mivel már bontott állapotban vannak, a kollagén könnyen felszívódó formái, amelyek gyorsan szállítódnak el oda, ahol szükség van rájuk. A kollagénnek, amely a test kötőszöveteit felépítő fehérje, számos típusa megtalálható az inakban, a porcokban, a bőrben és a csontokban. Ezért létfontosságú, hogy mindig biztosítsuk a szervezet megfelelő kollagénszintjét.

A készítmény C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul a normál kollagéntermeléshez, így támogatva a csontok, porcok, erek, a bőr, az íny és a fogak optimális működését. Emellett támogatja az immunrendszer megfelelő működését, fizikai megerőltetés közben és után egyaránt. Ezt különösen azok a sportolók értékelhetik nagyra, akik gondoskodni szeretnének általános egészségükről és vitalitásukról. A C-vitamin ráadásul az idegrendszer normál működését és a mentális jóllét fenntartását is elősegíti, segít megvédeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben, és hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Ezen tulajdonságok hasznosak azokon a megerőltető napokon, amikor hatékonyan kell leküzdeni a kihívásokat.

Így ha olyan étrend-kiegészítőt keresel, amelyet sportolók, idősebbek, és mindazok alkalmazhatnak, akik gondoskodni szeretnének izom- és vázrendszerükről, általános egészségükről és vitalitásukról, a Runcollg hidrolizált kollagén a tökéletes megoldás. A termék ráadásul remek ízekben kapható, amelyek garantáltan rabul ejtenek.

A Runcollg hidrolizált kollagén előnyei:
funkcionális étrend-kiegészítő az izom- és vázrendszerről való gondoskodás támogatására
jól felszívódó hidrolizált kollagénpeptideket tartalmaz
C-vitaminnal gazdagítva
hozzájárul a csontozat és a porcok normál működését támogató kollagén termelődéséhez
támogatja az immunrendszer megfelelő működését
hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a mentális jólléthez
segíti a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét
hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
kellemesen frissítő íze van
jól oldódik
Személyesen Tatabányán és Környén vehető át, de szállítási költség ellenében el tudom küldeni. Kérem, hogy nézze meg a többi hirdetésemet is, hátha valamelyik termék felkelti az érdeklődését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150010863

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn